Piilo-osaajissa oppii uusia taitoja työelämään

5 Responses

 1. 21.9.2018

  […] vahvuus on monialainen ja osaava asiantuntijaverkosto. Sen jäsenet eivät epäröi tarttua käytännön tehtäviin rekrymarkkinoiden järjestämisestä oman yhdistyksen perustamiseen. Myös Piilo-osaajien […]

 2. 12.10.2018

  […] kuin itsekästä ja on ollut ilo myös antaa tukea ja kannustusta muille osaajille. Sitähän se hyvä verkosto on! Tavoitteeni oli saada itselleni selkeämpi kuva omasta osaamisestani ja löytää se oma uusi […]

 3. 1.2.2019

  […] homma toimii ja missä on kehityskohteita. Ei pidä unohtaa myöskään esimerkin vaikutusta ja omaa mahdollisuutta oppia blogitekstin […]

 4. 22.3.2019

  […] on jo tuonut työelämään useita eri sovelluksia ja järjestelmiä, joita käytetään päivittäin – myös vapaa-ajalla. Sovellukset […]

 5. 7.8.2019

  […] osaamista laajemmin markkinoinnin ja viestinnän termeillä. Koska järjestelmä käyttää myös harrastuksista kertyneet osaamiset yhdistelytyössään, niin pystyin painottamaan järjestelmän esiin nostamia tehtäviä enemmän […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *