Projektiosaaja asiakasrajapintaan – Annamaija Åhman

Ideat ovat kuin timantteja, aluksi on kasa hiiltä.

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 0505578800
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?cvkuva

Kokemustani voi hyödyntää erityisesti asiakassuhteen vahvistamiseen ja kehittämiseen, tiedon hallintaan ja projektien koordinointiin. Teknisen taustani ansiosta pystyn hahmottamaan laitteiden toimintaa, suunnittelua ja tuotantoprosesseja. Toisaalta minulta luonnistuu myös hydraulijärjestelmien mitoitus sekä 3D-mallinnus.

Top 3 osaamistani:

– Koordinointi ja kokonaisuuksien hallinta
– Asiakaspalvelu ja asiakaskokemuksen luominen
– Kehitystyön fasilitointi ja oleelliseen fokusointi.

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– LEAN-periaatteet
– palveluiden, prosessien ja asiakkuuksien kehittäminen
– Digitalisaatio, IoT

Minkälaista työtä etsin?

Haen erityisesti asiantuntijatehtävää, jossa pystyisin hyödyntämään sekä teknistä taustaani konetekniikan ja hydrauliikan puolelta että toimimaan asiakasrajapinnassa. Koska maailma muuttuu, olen valmis muuttumaan itse sen mukana. Toivonkin että työtehtävässä on mahdollista kehittää itseään eteenpäin niin teknisen osaamisen kuin organisaatio-osaamisen puolesta. Etsin ensisijaisesti kokoaikaista ja vakituista työtä, mutta mielenkiintoinen työnkuva saattaa ajaa näiden kriteerien ohi.

Työhistoriani:

Työkokemukseni on värikäs tilkkutäkki, jonka punainen lanka on kehittäminen. Jokaisessa paikassa olen pyrkinyt kehittämään työyhteisöä, työtehtäviä ja omaa tekemistäni ja osaamistani eteenpäin. Työhistoriaani sisältyy kaikenlaista mansikanpoiminnasta meriteollisuuden nostinlaitteen hydraulijärjestelmän mitoitukseen. Minulla on yli 10 vuotta kokemusta asiakaspalvelusta sekä muista tehtävistä kaupan ja ravintola-alalla. Vuosien varrella olen heittänyt itseni syvään veteen kerta toisensa jälkeen, ensin lähtemällä kesätöihin Norjaan suunnittelemaan meriteollisuuden nostinlaitteiden hydrauliikkaa, sitten hakeutumalla töihin ja luottamustehtäviin mm. Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Monipuoliset luottamustoimet killassa, yliopistolla, järjestöissä ja opiskelija-asuntoyhtiön hallituksessa ovat tuoneet paljon kokemusta muun muassa organisaatiotyöskentelystä.

Millainen olen?

Olen helposti innostuva, kannustava ja rönsyilevä ihminen. Samalla olen kuitenkin realisti ja tavoittelen aina hyvää lopputulosta. Olen saanut paljon kiitosta iloisesta asenteestani, reippaasta työotteestani ja itseohjautuvuudesta. Motivoidun erityisesti tehtävissä, joissa pääsen ajoittain haastamaan itseni ja joissa pystyn osoittamaan kykyni vastuullisten tehtävien kautta.

Mikä on koulutustaustani?

Olen koulutukseltani konetekniikan diplomi-insinööri ja valmistuin syksyllä 2014.  Pääaineenani opiskelin hydraulitekniikkaa ja sivuaineena konteteollisuuden tuotantotekniikka. Opintojen jälkeen olen itsenäisesti suunnannut kiinnostustani teolliseen internetiin, digitalisaatioon ja LEAN-periaatteisiin.

Työnhakualueeni:

Työnhakualueeni on enintään noin tunnin matkan päässä kotoani Tampereelta. Kulkuväline voi olla auto, bussi, juna tai vaikka polkupyörä, joten Pirkanmaa, iso osa Kanta-Hämeestä sekä osia Varsinais-Suomestakin otetaan huomioon erityisesti, jos työssä on edes jonkinlaisia etätyömahdollisuuksia.

Linkkejä

Annamaija Åhman CV