Tapahtumat

Rekrytointi- ja osaamismarkkinat

Rekrytointi- ja osaamismarkkinoilla nostetaan esiin työnhaun uusia tapoja, pyritään nostamaan työttömyys ja työnhaku vain yhdeksi vaiheeksi työuralla häpeän sijaan ja käydään keskustelua hyvästä rekrytoinnista. Tapahtumassa voi olla työpajoja, puheenvuoroja sekä työnhakijoilla ja rekrytoinnin asiantuntijoilla mahdollisuus päästä verkostoitumaan. Tapahtuma järjestetään ainakin Tampereella ja mahdollisesti muilla paikkakunnilla jäsenistöstä nousevien tapahtumajärjestäjien perusteella. Vuonna 2020 pyrimme hyödyntämään jäsenistömme onnistumis- ja kokemustarinoita.

Unelmien työnhakupäivä

Piilo-osaajien toiminnassa perinteiseksi tapahtumaksi on muodostunut lokakuussa järjestettävä Unelmien työnhakupäivä, jossa työnhakijoille luodaan mahdollisuuksia verkostoitua sekä toísten työnhakijoiden että rekrytoijien kanssa, saada palautetta työnhakudokumentteihin ja profiileihin sekä vahvistaa hyvinvointia työnhakuaikana ja luoda omaa unelmien työnhakuaan. Järjestetään eri paikkakunnilla. Vuonna 2020 pyrimme löytämään jäsenistöstämme useampia esityksenpitäjiä eri tilaisuuksiin.

Ajankohta ja alkuperä kytkeytyy Work goes happy ja Yksi elämä -tahojen järjestelmään valtakunnalliseen Unelmien työpäivä -tempaukseen. Aikaisemmin Unelmien työnhakupäivä on järjestetty samana päivänä tämän päätapahtuman kanssa; tutkitaan vuonna 2020 mahdollisuutta järjestää Unelmien työnhakupäivä edeltävänä päivänä, Unelmien työpäivän “etkoina”.