Unelmien työnhakupäivä

image

Mistä kyse?

Perjantaina 5.10. Suomessa järjestetään toista kertaa valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä Unelmien työpäivä. Tempaus on osa Yksi elämä -terveystalkoita, joiden tarkoitus on edistää työntekijöiden hyvinvointia.

Viime vuonna toinen Piilo-osaajien perustajista Jaana Saramies kuuli tempauksesta ja heitti ilmoille idean Unelmien työnhakupäivästä. Piilo-osaajien aktiivinen porukka otti ideasta kopin, ja niin syntyi Unelmien työnhakupäivä. Hienon vastaanoton saanut tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa Tampereella sekä ensimmäistä kertaa Helsingissä ja Oulussa. Tapahtuman järjestelyt hoidetaan tänäkin vuonna talkoovoimin.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Vapaa pääsy!

Tampere

Lämmin ja energinen Riikka Seppälä Sitomosta tulee kertomaan tärkeistä tulevaisuuden työelämätaidoista: mitä ne ovat, miten niitä voi itsessään tunnista ja treenata sekä miten omista parhaista taidoista voi kertoa myös ulospäin itselle luontaisella tavalla! Tätä puheenvuoroa et halua missata!

Tapahtumassa mukana myös rekrytoinnin ammattilaiset, Osaamisbotti, Hannun Twitter-piste, terveydenhoitaja sekä TE-toimiston, TreStartin ja Uratehtaan omat uravalmentajat.

Paikka: TalentSpace, Satakunnankatu 18A, Tampere

Tampereen tapahtumassa yhteistyökumppanimme on TreStart ja Uratehdas. TreStart on palvelukonsepti, jossa osaavat ja kokeneet työnhakijat kohtaavat pirkanmaalaiset yritykset tavoitteenaan luoda uusia työpaikkoja. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen.

Helsinki

Paikka: Helsinki Think Company, Yliopistonkatu 4, Helsinki

Lisätiedot tulossa pian.

Oulu

Paikka: Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, ovi C5, 2.krs (HU 205)

Lisätiedot tulossa pian.

Lisätietoja tapahtumasta:

Tampere:
Virpi Naukkarinen
P. 0505181525
naukkarinen.virpi@gmail.com

Helsinki:
Satu Manner
P. 0503676228
satu.j.manner@gmail.com