Unelmien työnhakupäivä 2020

Unelmien työnhakupäivä 1.10.2020 klo 14-17 verkossa.

Torstaina 1.10.2020 järjestetään neljättä kertaa Piilo-osaajien Unelmien työnhakupäivä!

Aikaisemmista tapahtumista poiketen syksyn tapahtuma järjestetään virtuaalisesti Facebook-livessä, jotta mahdollisimman monen olisi mahdollista osallistua tapahtumaan turvallisesti.

Liity tapahtumaryhmään!

Urheilussa, kuten myös työnhaussa, täysosumia tulee paljon harvemmin kuin pienempiä onnistumisia tai epäonnistumisia. Urheilijoiden harjoittelumetodien, muun muassa mielikuvaharjoittelun, avulla onnistumisten todennäköisyys ja itseluottamus kuitenkin kasvavat ja pettymysten jälkeen noustaan uudestaan. Tämän vuoden tapahtumassa käsittelemme sitä, miten näitä teemoja voi onnistuneesti käyttää myös työnhaussa. Tule siis virittämään itsesi työnhaun ilmaveiviin!

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan ja kuuntelemaan innostavia ja hyvinvointiin kannustavia puheenvuoroja.

Tapahtuma järjestetään Facebookissa kevään Rekrytointi- ja osaamismarkkinoiden tapaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ja pääsy on vapaa!

Voit lukea lisää viime vuoden tunnelmista ennakkoon ja jälkikäteen blogistamme.

Muista myös tapahtuman tunnisteet #unelmientyönhaku #työnhakuhyvinvointi #unelmientyöpäivä

Unelmien työnhakupäivä – Työnhaun ilmaveivi ohjelma ja puhujat:

14.00  Ohjelman ja Piilo-osaajien esittely

14.10  HAAVE: Kehon ja mielen viritys hetkeen

HAAVE virittää osallistujat oikealle taajuudelle lempeällä liikkeellä ja rauhoittavalla hengityksellä.

14.30  Shani Livson: Motivaation sanoittaminen työnhaussa

Omien motiivien ymmärtäminen auttaa hahmottamaan, minkälaisista työtehtävistä motivoituu ja löytää oikean fokuksen eri työvaihtoehtoja pohtiessa. Shani Livson on johtamisen ja työhyvinvoinnin kouluttaja ja valmentaja, RMP Master motivaatiovalmentaja, Kätilö, HM.

15.00  Miia Huitti: Onnistu työnhaussa, lievitä stressiäsi

Sopivasti faktaa stressistä ja palautumisesta, inspiroivia arjen esimerkkitarinoita sekä kaksi tehokasta työkalua stressikuorman keventämiseen. Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meistä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla.

15.30  Sanna Kämäräinen: Näin käännät pettymyksen voimavaraksi

Kuinka voit kohdata työnhaussa epäonnistumisen pää pystyssä, ottaa siitä opiksi ja jatkaa henkisesti vahvempana kohti seuraavaa työhaastattelua, jotta olet silloin entistä paremmassa vireessä. Sanna Kämäräinen on entinen huippu-urheilija, kiekonheiton 5-kertainen Suomen mestari, inspiroiva puhuja, henkinen valmentaja, KTM.

16.15  Yhteenveto ja Piilo-osaajainfo

16.25  HAAVE: Mielikuvamatka työnhaussa onnistumiseen

HAAVEen ohjaama mielikuvamatka auttaa sinua kehittymään työnhakijana.

 

Voit ladata ohjelman pdf:nä täältä.

Tänä vuonna Unelmien työnhakupäivä järjestetään Unelmien työpäivän alkulämmittelynä edellisenä päivänä. Aivan kuten työelämässä, työnhaku edeltää työllistymistä! Näin saat siis monipuolisemman ja kattavamman kokemuksen – eikä tarvitse valita kumpaan tapahtumaan osallistuu!

Valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä Unelmien työpäivä järjestetään siis perjantaina 2.10.2020. Hae siis etkoiltamme Unelmien työhakupäivästä 1.10.2020 hyvä vauhti ja jatka seuraavana päivänä hyvinvointisi vaalimista päätapahtuman webinaarien parissa. Katso Unelmien työpäivän koko ohjelma täältä! Piilo-osaajat toimii Work goes happyn kanssa yhteishengessä edistämässä osaajien hyvinvointia työelämässä.

Work goes happy -logo.

Unelmien työnhakupäivän 1.10.2020 ohjelma.