Huolehditko hyvinvoinnistasi myös työnhakuaikana? – Unelmien työnhakupäivä antaa eväitä!

3 Responses

  1. 21.8.2020

    […] vuoden Unelmien työnhakupäivä -tapahtuman alla myös me Piilo-osaajat loimme määritelmää työnhakuhyvinvoinnille. Tämän vuoden tapahtuman alla jatkan Sinikan ja Heidin työtä, ja pohdin tarkemmin muutamia […]

  2. 27.11.2020

    […] Hyvinvoivan työnhakijan määritelmään kuuluu kohta ”onnistuu ja innostuu työnhaussa, kokee tekemisen imua”. Tähän liittyy oleellisesti myös pystyvyyden tunne, joka ”on uskoa siihen, että minä kyllä osaan ja pystyn.” Nämä ovat asioita, jotka tuovat virtaa ihan tavalliseen arkeenkin. […]

  3. 20.12.2020

    […] toisin kuin työhyvinvoinnista, työnhakuhyvinvoinnista ei ole vielä ollut kovin paljoa puhetta. Määritelmän mukaan hyvinvoiva […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *