Unelmien työnhakupäivä 2017

Unelmien työnhakupäivää vietettiin 5.10.2017 Tampereella ja somessa #unelmientyönhaku ja #unelmarekrychat. Lue blogistamme, mitä päivän aikana tapahtui!

Piilo-osaajat, TreStart, Uratehdas, unelmientyönhaku

Mistä kyse?

Torstaina 5.10. Suomessa järjestetään ensimmäistä kertaa valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä Unelmien työpäivä. Tempaus on osa Yksi elämä -terveystalkoita, joiden tarkoitus on edistää työntekijöiden hyvinvointia.

Toinen Piilo-osaajien  perustajista Jaana Saramies kuuli tempauksesta ja heitti ilmoille idean Unelmien työnhakupäivästä. Piilo-osaajien aktiivinen porukka otti ideasta kopin, ja niin syntyi Unelmien työnhakupäivä.

Tapahtuman järjestelyt hoidettiin pika-aikataululla talkoovoimin, mukaan saatiin TreStart ja Uratehdas. TreStart on uusi palvelukonsepti, jossa osaavat ja kokeneet työnhakijat kohtaavat pirkanmaalaiset yritykset tavoitteenaan luoda uusia työpaikkoja. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Osallistu somessa!

Tampereen tapahtuman jälkeen jatkamme keskustelua puolen tunnin twitter-chatissa kello 13. Keskustelun pohjana toimivat seuraavat kolme kysymystä:

K1: Miten huolehdit omasta hyvinvoinnistasi työnhaun aikana?

K2: Mikä lisäisi työnhakuhyvinvointiasi?

K3: Oletko löytänyt oman työnhakuyhteisön tueksesi?

Ohjeet twitter-chattiin osallistumiseen:

Piilo-osaajat twiittaavat keskustelun kysymykset tililtä @OsaajatPiilosta 10 minuutin välein eli K1 klo 13:00, K2 klo 13:10 ja K3 klo 13:20.

Kun twiittaat vastauksesi kysymyksiin, muista lisätä twiitin alkuun vastaukseni numero V1, V2 tai V3.

Twiittaa vastauksesi kysymyksiin sen jälkeen, kun Piilo-osaajat on twiitannut kysymyksen. Voit halutessasi ajastaa vastaukset etukäteen.

Lisää twiittiisi myös aihetunniste #unelmarekrychat.

Keskustelu on erittäin tervetullutta, joten kommentoi muiden twiittejä, joita voit seurata hakemalla tunnisteella #unelmarekrychat.

Lisätietoja tapahtumasta:

Sinikka Tierna
P. 040 555 2838
[email protected]