Unelmien työnhakupäivä nosti työnhakufiiliksen uudelle tasolle

3 Responses

  1. 18.4.2018

    […] mukavana muistona Piilo-osaajista jäi lokakuussa nopealla aikataululla järjestetty Unelmien työnhakupäivä. Se oli upea työnäyte porukan asenteesta sekä vilpittömästä halusta auttaa ja kannustaa muita […]

  2. 10.10.2018

    […] Perjantaina 5.10.2018 vietettiin Unelmien työpäivää. Piilo-osaajat ry yhteistyökumppaneineen tempaisi tänä vuonna kolmella paikkakunnalla, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa! Mukaan kutsuttiin työnhakijoita viettämään Unelmien työnhakupäivää. Piilo-osaajat ry jatkoi viime vuonna aloittamaansa tapahtumaa, joka nosti työnhakufiiliksen uudelle tasolle. […]

  3. 21.12.2018

    […] tapahtumapäivään: Unelmien työpäivä. Me uusimme viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutetun Unelmien työnhakupäivän, ja samalla laajensimme konseptin Tampereelta Helsinkiin ja Ouluun. Saimme tapahtuman […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *