Eräs työnhakijakokemus soveltuvuusarvioinnista

5 Responses

 1. Päivi sanoo:

  Koko päivä soveltuvuusarvioinnissa eikä edes puhelinsoittoa?!

  Minulla ei ole kokemusta soveltuvuusarvioinnista, pelkästään haastatteluista. Edelleen jaksan hämmästellä niitä (suuriakin) toimijoita, sekä rekrytoivia yrityksiä että välissä olevia rekrytointifirmoja, ja niiden viestintää. Onko oikeasti varaa pilata omaa yrityskuvaansa surkealla viestinnällä.

  • Elina Jortikka sanoo:

   Kiitos kommentista! Samaa jaksan myös ihmetellä. Huonosta viestinnästä tuntuu nyt olevan paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa, joten toivottavasti yritykset heräävät. Kyseessä kuitenkin helposti hoidettava asia, joka ei vaadi suuria resursseja. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

 2. Harmi, että työnhaku ei onnistunut piirteen vuoksi, jota et tunnista. Tiedämme yleensä omat heikkoutemme, joten syy voi mielestäni olla epäonnistuneessa testissä. Toivottavasti seuraavalla kerralla löytyy sinulle sopiva tehtävä ja paikasta, jonne haet, otetaan kohteliaasti yhteyttä sinuun. Onnea matkaan!

  • Elina Jortikka sanoo:

   Kiitos kommentista ja tsempeistä! Ilokseni voin todeta, että parhaillaan olen jatkossa työnhakuprosessissa, jossa yritys on hoitanut itse kaiken todella hienosti. Vaikka en saisikaan paikkaa, jäisin kiinnostuneena seuraamaan yrityksen toimintaa jatkossakin. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

 1. 11.10.2017

  […] tyytyväisiä ihmiset olivat saamaansa palautteeseen. Ammattilaiselta saatu palaute on arvokasta kaikissa työnhaun vaiheissa. Jonotellessa oli myös helppo vaihtaa tuttujen kasvojen kanssa kuulumiset ja tutustua uusiin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *