Muuntautumiskykyinen taloushallinnon ammattilainen – Elina Pahta

I have no special talents. I am only passionately curious – Albert Einstein

Sähköpostiosoite: [email protected]
LinkedIn
Status: työssä

MIB3PROF_010_elinaMihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Olen monipuolinen taloushallinnon moniosaaja, jonka käsistä valmistuvat niin excelit kuin verkkosivutkin. Useat eri ohjelmistojen käyttöönotto projektit takaavat, että voin toimia niin kouluttajana, järjestelmien pääkäyttäjänä kuin projektien vetäjänä tai prosessien kehittäjänä. Omimmillani olen roolissa, jossa yhdistyvät erilaiset raportoinnin tehtävät sekä kehitystyö. Pidän laajatkin kokonaisuudet napakasti hallussa unohtamatta positiivista asennetta ja hymyä.

Top 3 osaamistani:

–  Kokonaiskuvien hahmottaminen pienimpiin yksityiskohtiin asti ja laajojen kokonaisuuksien hallinta
–  Laatikon ulkopuolelle ajatteleminen
–  Taloushallinnon perusprosessit

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Projektit ja prosessit
– Raportointi ja analysointi
– SoMe, viestintä

Työhistoria:

Olen työskennellyt usealla eri toimialalla taloushallinnon parissa vuosia niin talousassistentin, kirjanpitäjän kuin taloushallinnon asiantuntijan tehtävissä. Työtehtäväni ovat pitäneet sisällään taloushallinnon perusprosesseja, kirjanpitoa, palkanlaskentaa, raportointia, järjestelmien käyttöönottoja ja kouluttamista. Olen toiminut projektin vetäjänä, sekä hionut ja rakentanut prosesseja eri rooleissani. Minulla on myös kokemusta niin kassajärjestelmän kuin taloushallinnon järjestelmien pääkäyttäjänä.

Piilo-osaajat -projektissa toimin toisena vetäjänä, olen vastannut verkkosivujen toteutuksesta sekä kampanja strategiasta yhteistyössä Jaana Saramiehen kanssa.

Minkälaista työtä etsin?

En hae tällä hetkellä aktiivisesti työtä, mutta olen kiinnostunut monipuolisista taloushallinnon ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävistä, jossa pääsen kehittämään sekä omaa tekemistäni että yrityksen tapaa toimia tehokkaammaksi. Taustani taipuu myös henkilöstöhallintoon sekä palkanlaskennan eri osa-alueisiin, miksei jopa markkinoinnin tai viestinnän pariin. Liikun somessa  kuin kala vedessä ja pidän sisällöntuottamisesta.

Millainen olen?

”Kirjanpitäjä jollaista ei ennen ole nähty” – sanoi opettajani vuosia sitten. Kirjanpitäjää sanan varsinaisessa merkityksessä minusta ei koskaan tullut  päätyökseni, mutta numeroista ja exceleistä syttyvä ongelmanratkoja kyllä. Olen ulospäinsuuntautunut, muuntautumiskykyinen ja kunnianhimoinen tekijä, jolla on katse eteenpäin.

Vapaa-aikaani vietän perheeni parissa sekä MiB ry:n Tampereen jäsenasiavastaavana ja olen aktiivisesti paikallistoiminnassa ja Piilo-osaajat -kampanjassa mukana.

Mikä on koulutustaustani?

Ylioppilas/Taloushallinnon merkonomi

Avoimen yliopiston laskentatoimen opintoja