Tärkein työelämätaito? Itsetuntemus!

7 Responses

 1. 5.9.2018

  […] kun on tullut halu tai muu tarve katsoa uusia uria. Osaajamme Ronja Iso-Heiko kirjoitti luennosta blogikirjoituksen, josta on helppo päästä kärryille mistä oli kyse sekä osallistujien virkistää […]

 2. 28.9.2018

  […] Ronja Iso-Heiko: Tärkein työelämätaito? Itsetuntemus! […]

 3. 10.10.2018

  […] Helsingin Unelmien työnhakupäivän tapahtumaan osallistui nelisenkymmentä työnhakupäivän viettäjää. Tapahtuma alkoi omien motiivien tarkastelulla Suomen Motivaatiotalon toimitusjohtaja Kirsi Maneliuksen johdolla. Tästä oli hyvä jatkaa CV-sparraukseen rautaisten ammattilaisten luo. Pöydän ympärys kuhisi väkeä ja puheensorinaa riitti. LinkedInin mahdollisuuksia pohdittiin toisen pöydän ääressä innostuneiden Leena Kähkösen ja Sanna Krögerin (AIMS) johdolla. Välillä keräsimme lisää ajatuksia oman osaamisen tunnistamiseen HR-konsultti Laura Waldénin puheenvuorosta. Puheenvuorot puhuivat tässäkin tapahtumassa sen puolesta, että työnhaku alkaa ja sen perusta on itsetuntemuksessa. […]

 4. 31.10.2018

  […] mutta joka kiehtoo niin paljon, että tekee mieli sanoa Kyllä. Silloin on hyötyä, että tuntee itsensä ja vahvuutensa sillä siinä tilanteessa joutuu usein nopeastikin sukeltamaan takaisin omiin arvoihinsa, […]

 5. 2.11.2018

  […] päälle. Asioiden haastavuus ja uuden oppiminen motivoivat sisäisesti ja siksi myös tarjoavat kestävämpää motivaatiota; tartu siihen, hyödynnä sitä! Ylläpidä motivaatiota huomioimalla edistyksesi, kaikki pienetkin […]

 6. 16.11.2018

  […] kaikki lähtee hyvästä itsetuntemuksesta. Tiedä, mitä haluat nyt ja tulevaisuudessa, mitkä ovat keskeiset arvosi ja minkälaisessa […]

 7. 21.12.2018

  […] sekä hakijan että rekrytoijan näkökulmista, sparrattiin hakijoita työnhaussa ja nautimme Jari Saarenpään inspiroivasta puheenvuorosta sisäisestä motivaatiosta niin työnhaussa kuin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *