Uskaltaako työttömänä työnhakijana unelmoida?

6 Responses

 1. 16.1.2019

  […] Eräässä tapahtumassa olikin sitten Piilareiden äiti Jaana Saramies pitämässä puheenvuoroa ja esittelemässä Piilo-osaajia. Eipä siitä aikaakaan, kun olin jo […]

 2. 18.1.2019

  […] todeksi tekeminen vaatii aikaa ja kokeilemista. Kun liian monta seinää on vastassa, usko itseen voi olla koetuksella. Jaana Saramiestä auttoi eteenpäin läheisten ja verkoston tuki; negatiiviset tunteet laimenivat […]

 3. 11.2.2019

  […] Vaikka viime syksynä minut ehdittiin vakinaistaa harjoittelun päätteeksi, olen iloinen, että uskalsin hypätä ja tarttua tähän määräaikaiseen tehtävään. Lisäksi olen kiitollinen CGI:llä saamaani […]

 4. 6.3.2019

  […] loppuvuodesta unelmoinnista työnhaussa ja työnhakijana Tampereen Työllisyysviikon puheenvuoroni tiimoilta. Heräsi kommentointia, että […]

 5. 24.4.2019

  […] tässä pidä kirkas fokus: Miten nämä tukevat juuri sinun haluamaasi suuntaa ja […]

 6. 20.5.2020

  […] voidaan usein jäsentää ja hioa timanttinen ajatus – fokus ja tavoite, mitä kohti mennä. Unelmoinnin avulla voimme siis luoda uudenlaisia ideoita tulevaisuuden suunnistamme, ja näin luomme mahdollisuuksia […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *