Työnhakuyhteisö on enemmän kuin sparrausryhmä

8 Responses

 1. 23.3.2018

  […] Pohjatyö ei edelleenkään ole valmis, mutta etenee koko ajan. Verkostoissa käydyt keskustelut ja niiden kautta tulleet ajatukset ovat kirkastaneet sitä, mihin uuteen suuntaan haluan uraani viedä. Olen oppinut paljon uutta niin itsestäni kuin työelämästä. Lisäksi olen huomannut entistä vahvemmin, mikä merkitys on sillä että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Verkostossa voi sekä saada että antaa tukea ja apua. Verkostojen merkityksestä työnhaussa on kirjoittanut myös Jaana Saramies, Työnhakuyhteisö on enemmän kuin sparrausryhmä. […]

 2. 27.4.2018

  […] määrä kuvaa konkreettisesti, mitä yhteisöllisellä työnhaulla voidaan […]

 3. 4.7.2018

  […] kuullut Piilo-osaajista ystävältäni. Kiinnostuin asiasta, koska kaipasin työnhakuun yhteisöä. Yhdessä tekeminen on mieluisampaa kuin yksin puurtaminen. Muiden samassa tilanteessa olevien […]

 4. 29.8.2018

  […] Työnhakuyhteisö on enemmän kuin sparrausryhmä, Jaana Saramies […]

 5. 19.12.2018

  […] toisaalta omiin päämääriin, toisaalta ihan työnhakutaitoja ja tärkeimpänä – yhteisön ympärille, jotta ei olisi näin valtavan homman kanssa […]

 6. 16.1.2019

  […] olla tukena muille samassa tilanteessa oleville. Työnhaku yksin ei todellakaan ole kivaa, mutta Piilareiden yhteisössä se on iloista ja lämminhenkistä yhdessä tekemistä, missä tuetaan toinen toista ylä- ja […]

 7. 11.2.2019

  […] uudelle uralle suuntaamista ja Piilo-osaajien yhteisöstä tiesin saavani tähän kaipaamaani henkistä tukea ja myös käytännön vinkkejä. Kun sitten ensin pääsin haluamaani koulutukseen, ja sain vajaa 1,5 vuotta sitten […]

 8. 24.4.2019

  […] kiteytyy monta asiaa. Ensinnäkin yhteisön kanssa et ole työnhaussasi yksin. Vertaisten kanssa keskustelu lieventää työnhaun alhaisimpia alhoja ja nostaa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *