Tutkija, kehittäjä ja valmentaja – Kaisa Selamo

Luottamus elämän kantavaan voimaan, kaikki järjestyy!

Sähköpostiosoite: kaisa.selamo@kolumbus.fi
Puhelinnumero: 044 508 4386
LinkedIn
Status: työssä

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Kaisa_profiilikuva

Kokemustani voi hyödyntää hyvin erilaisilla aloilla tutkimuksessa ja kehityksessä, hallinnossa sekä palvelun ja tuotannon asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Kirjoittaminen kuuluu vahvuuksiini. Parhaimmillani kirjoittajana olen asiatekstien parissa, mutta minulta onnistuvat myös vaikka blogitekstit tai lehtijutut. Peruskoulutukseni ja työhistoriani pohjalta minulla on vahva kokemus sähkömarkkinoiden parissa toimimisesta ja olen kiinnostunut laajentamaan osaamistani erityisesti ympäristöasioihin.

Työelämässä hankkimaani kokemusta voi hyödyntää myös rekrytoinneissa ja henkilöstön valmentamisessa muissa henkilöstöpalveluissa. Tähän liittyvää osaamistani olen vahvistanut osallistumalla laajasti erilaisiin koulutuksiin, aiheina muun muassa NLP, johtaminen ja tuotekehitys. Näihin osa-alueisiin liittyvää osaamistani olen jatkossakin kiinnostunut hyödyntämään ja laajentamaan.

Top 3 osaamistani:

– Löydän laajastakin aineistosta oleellisen ja kiteytän sen toimintaehdotukseksi
– Kehitän ja kokeilen uusia toimintatapoja
– Etsin asiakkaalle parhaan ratkaisun ja toteutan sen tiimin kanssa

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Valmentava ote, uuden tuominen työyhteisöön tai asiakkaille
– HR, osaamisen ja ihmisten ymmärryksen kasvattaminen
– Tutkimus ja kehittäminen, uuden luominen

Minkälaista työtä etsin?

En juuri nyt hae aktiivisesti töitä. Pidän kuitenkin tuntosarvet ulkona, jotta huomaisin kun vastaan tulee seuraava risteys, josta voi löytyä seuraava suunta uralleni. Kiinnostukseni suuntautuu kahteen osa-alueeseen. Yhtäältä olen kiinnostunut hyödyntämään ja kehittämään henkilöstö- ja valmennusosaamistani. Työyhteisön vieminen eteenpäin niin kannattavuuden kuin osaamisen tasolla sekä kokonaisuus että yksilöt huomioiden on mielenkiintoni kohde.

Toisaalta opiskeluaikainen kiinnostuksenkohteeni ympäristöasioihin on noussut mielessäni taas enemmän esille. Olisi upeaa päästä nostamaan tämä osa-alue mukaan osaamispalettiini. Tehtävät voisivat olla suoraa vaikuttamista, jonka vaikutukset näkyvät heti ja vievät tärkeitä asioita eteenpäin. Tai taustalla olevaa tutkimustyötä, jonka vaikutus näkyy ehkä hitaammin. Miten voisin edistää ympäristön ja sitä kautta ihmisten hyvinvointia. Aito tiimityö ja haastavatkin projektit kiinnostavat.

Työhistoriani:

Olen työurani aikana päässyt tekemään laajasti erilaisia tehtäviä hankinnasta asiakaspalveluun ja uuden kehittämisestä toimintatapojen vakiinnuttamiseen. Viimeisimpänä olen ollut tekemässä palvelukehitykseen ja toiminut palvelutiimin esimiehenä. Esimiestehtävissä olen päässyt soveltamaan myös valmennusosaamistani ja kehittämään omiakin asiakaspalvelutaitojani.

Millainen olen?

Olen avoin ja kokeilen ennakkoluulottomasti uusia asioita ja työtapoja. Sitoudun vahvasti viemään aloittamani asiat päätökseen ja teen parhaani onnistumisen eteen. Työssäni kaipaan vaihtelua, mutta ymmärrän myös rutiinien hyödyn. Ongelmatilanteissa lähden heti miettimään ratkaisua ja järjestelyjä, joilla päästään joustavasti eteenpäin. Minua motivoivat onnistumiset, se kun näen että asiat tehdään paremmin kuin ennen, sekä uuden oppiminen ja oman osaamisen kehittyminen.

Mikä on koulutustaustani?

2010 diplomi-insinööri (TTY), pääaine moderni sähköenergiatekniikka, sivuaineet teollisuustalous ja ympäristönsuojelu
2014 NLP Master Practitioner (Suomen NLP Yhdistys, Terhi Vedenkivi)
2015 Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto (Tredu) ja Tiimimestari (Partus Oy)
2017 Lähiesimiestyön ammattitutkinto (TAKK)

Työnhakualueeni:

Haen töitä Tampereelta ja sen lähikunnista. Olosuhteiden ja joustojen mahdollistaessa, myös pitempi etäisyys on mahdollinen. Olen valmis matkustamaan jonkin verran työssäni.

Linkkejä

Kaisa Selamo CV