Kehittäjä, kokeilija ja valmentaja – Kaisa Selamo

Luottamus elämän kantavaan voimaan – kaikki järjestyy!

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 044 508 4386
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Kaisa Selamo profiilikuva

Kokemustani voi hyödyntää ympäristötietoisuuden ja kestävän kehityksen edistämiseen. Olen parhaimmillani kehitystehtävissä, joissa saan luoda tiimin kanssa uusia tapoja ottaa ympäristöasiat huomioon. Sovin hyvin ympäristöalan neuvonta-, koulutus- ja suunnittelutehtäviin. Kokemuksestani ja osaamisestani on hyötyä myös asiakasprojektien koordinoinnissa ja sidosryhmäyhteistyössä.

Varsinaisten työtehtävien ohella olen kiinnostunut työntekijälähettilyydestä, brändityöstä ja yrityssomesta. Kokemustani voi käyttää viestinnän tehtävissä, kuten esimerkiksi tiedotteiden, artikkeleiden, blogitekstien sekä somejulkaisujen kirjoittamisessa. Minulla on kokemusta myös muun muassa usean kirjoittajan blogin koordinoinnista ja tapahtumien somemarkkinoinnista.

Top 3 osaamistani:

 • suunnittelen ja kehitän toimintaa kokeilevan kehittämisen asenteella 
 • kuuntelen ja huomioin eri näkökulmia ja kiteytän lopputuloksen
 • valmennan onnistumaan ja kehittymään

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

 • ympäristön hyvinvointi ja ympäristövastuullisuus
 • viestintä – bloggaaminen, some, tiedon jakaminen
 • ohjelmistokehitys – uuden oppiminen

Minkälaista työtä etsin?

Ympäristöjohtaminen, ympäristötekniikka, kestävä kehitys, ympäristötiedolla johtaminen – muun muassa nämä sanat saavat minut innostumaan, kun mietin seuraavaa ura-askeltani. Nautin, kun pääsen perehtymään ja tutustumaan asioihin, kaivamaan esiin oleellisen tiedon ja kehittämään toimintaa sen avulla. Asiakasprojektien ja kampanjoiden suunnittelu sekä niiden toteutumisen organisoiminen ovat asioita, jotka saavat minut tarttumaan innolla toimeen. Lisäksi mielikuvitustani kutittelee ajatus ympäristövalmentamisesta. Miten voisin valmentaa, kouluttaa ja sparrata yrityksiä, yhteisöjä ja ihmisiä löytämään ne heille tärkeimmät ja toimivimmat ympäristötoimenpiteet. Ja mihin kaikkiin suuntiin tätä ajatusta voikaan lähteä viemään!

Minulle on tärkeää olla osa tiimiä, jonka kanssa pääsee yhdessä sparraamaan asioita, työstämään ongelmakohtia ja juhlimaan onnistumisia. Tarvitsen myös tilaa ja aikaa työstää tehtäviä yksin. Onnistunut lopputulos syntyy itsenäisen työn, yhteistyön, selvien tavoitteiden ja aikataulujen, vapauden kokeilla ja kehittää sekä seurannan yhteydestä. Minulle työssä on tärkeää molemminpuolinen joustavuus ja luottamus sekä työyhteisön perheystävällisyys.

Työhistoriani:

Olen työurani aikana tehnyt ja kokeillut monenlaisia tehtäviä ja asioita. Muutokset ovat lähteneet sekä työnantajan tarpeesta ja aloitteesta että omasta kiinnostuksestani ja toiveistani. Mieluisimpia tehtäviä ovat olleet tuote-, palvelu- ja toimintatapojen kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä valmentaminen, perehdyttäminen ja kouluttaminen.

Vapaa-aikanani olen toiminut yhdistysaktiivina sekä Tampereen Aikidoseura Nozomi ry:ssa että Piilo-osaajat ry:ssä. Olen toiminut Nozomin hallituksessa muun muassa puheenjohtajana. Piilo-osaajissa olen myös hallituksessa, varapuheenjohtajana ja sihteerinä. Lisäksi olen toiminut kummassakin yhdistyksessä useissa muissakin tehtävissä. Yhteistä näissä on ollut se, että olen kehittänyt ja vienyt yhdistyksen toimintaa eteenpäin.

Millainen olen?

Minua motivoi voimakkaasti mahdollisuus oppia uutta ja syventää olemassa olevaa osaamistani. Kun tämän lisäksi työni auttaa ja vie eteenpäin – asiakasta, työyhteisöä, yritystä, ympäristöä – ollaan ytimessäni. Tavoitteenani on, että asiakas saa vähän enemmän kuin odottaa ja voi olla tyytyväinen työn lopputulokseen. Luonteeltani ja työotteeltani olen aktiivinen, kuunteleva ja kokeilunhaluinen. Olen optimisti, joka suhtautuu asioihin positiivisesti ja näkee kaikessa mahdollisuuksia. Katson asioita useammasta näkökulmasta ja etsin tilanteeseen vaihtoehtoisia lähestymistapoja.

Mikä on koulutustaustani?

 • Diplomi-insinööri, sähkötekniikka (TTY)
  • Pääaine: moderni sähköenergiatekniikka ympäristötekniikkaan painottuvana
  • Sivuaineet: pitkä teollisuustalous ja ympäristönsuojelu
 • Lähiesimiestyön ammattitutkinto (TAKK)
 • Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto (Tredu)
 • Tiimimestari (Partus Oy)
 • NLP Practitioner ja NLP Master Practitioner (Suomen NLP Yhdistys, Terhi Vedenkivi)

Työnhakualueeni:

Haen töitä Kuopion alueelta, mutta myös etätyömahdollisuudet kiinnostavat.

Linkkejä

Kaisa Selamo CV
Kaisan tekstit Piilo-osaajien blogissa