Osaaja pois piilosta – Riinan tarina

Riina Michelsson on asiakaskokemuksista innostunut palvelupolkupatikoija, joka lähti Piilo-osaajiin mukaan heti hankkeen alkuvaiheessa. Työssä käyvänä työnhakijana oli helppo osallistua yhteisöön ja lopputuloskin on toivottu!

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Olin havainnut työnhaun muuttaneen merkittävästi muotoaan siitä kun edellisen kerran olin ollut aktiivisessa työhaussa – vuonna 2004. Kun näin Piilo-osaajien huhuilun MiBin
Facebook-ryhmässä, tiesin heti, että tässä on tilaisuuteni uudistua. Kollektiivinen some-
kampanja ei tuntunut ollenkaan niin pelottavalta kuin yksin tehtynä.

rivi5

Mitä halusit saavuttaa kampanjalla?

Halusin uskaltaa. Ymmärsin, että työnhakukin on mennyt verkkoon, joten halusin myös
suunnistaa sinne, Piilareiden kanssa. Toivoin lisäksi löytäväni uuden unelmieni työpaikan ja oppia samalla jotain uutta.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat?

Hyvin. Vaikka olinkin työssä oleva työnhakija, pääsin osallistumaan toimintaan sähköisissä kanavissa. Lisäksi sain pohtia omaa osaamistani aina blogauksiin asti.

Mitä muuta kampanja sinulle antoi?

Verkostossa jaettiin hyviä vinkkejä, joita saatoin hyödyntää myös työelämässä. Lisäksi
työnhakuni sai uuden visuaalisemman ilmeen, opin muiden Piilareiden osaamisaloista ja aktivoiduin some-kanavissa työnhakijana.

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Uskalla. Kannattaa ainakin kokeilla. Jos ei muuta mitään, mikään ei muutu.

Riina_kuva


Kirjoittaja Riina Michelsson on esimies sydänjuuriaan myöten ja testaa oppeja myös kahden alle kouluikäisen lapsen kasvattamisessa – vaihtelevalla menestyksellä. Riina inspiroituu ihmisistä ja on poistunut piilosta.

1 Response

  1. 27.4.2018

    […] Piilo-osaajien onnistujat vasemmalta alkaen: Hilla-Maria Zetterman, Jaana Saramies (idean äiti ja hankkeen luotsi), Elina Pahta (hankkeen toinen vetäjä ja visuaalisen ilmeen luoja), Niina Tavi, Piritta Apell, Mari Talla, Anu Tengvall, Marjaana Jokinen ja Riina Michelsson.  […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *