Puoli vuotta Piilo-osaajia

On kulunut puoli vuotta siitä, kun Piilo-osaajat.com sivu julkaistiin ja kupliva kampanjamme potkaistiin käyntiin. Puoli vuotta upeita osaajia, mielettömiä persoonia ja saavikaupalla positiivista energiaa. Mutta mitä kaikkea siihen puoleen vuoteen onkaan todella mahtunut?

Kampanja lanseerattiin toukokuun 19. päivä ja sen jälkeen Piilo-osaajat.com sivustolla on vieraillut lähes 11 000 ihmistä kerryttäen kokonaisuudessaan lähes 25 000 sivulatausta. Huikea määrä! Kun kampanjaa lähdettiin tekemään, tuskin kenelläkään kävi mielessä, mihin se meitä vielä vie. Henkilökohtaisesti olen rehellisen yllättynyt, hämmästyneen hämilläni ja jokaikinen päivä ylpeä tästä yhteisöstä, joka ei lymyile piilossa vaan yhdessä tekemällä nostaa sen tärkeimmän pöydälle: osaamisen, oman ja toistensa.

piilo-osaajat

Kuva: Studio Torkkeli Oy / Laura Tammisto

Puolessa vuodessa osaajajoukkoomme on liittynyt 18 osaajaa. Heistä kuusi on kampanjan aikana löytänyt seuraavan askeleensa urallaan. Tarinoita onnistumisista ja ajatuksia kampanjasta ja sen hyödyistä löydät täältä. Tiesitkö, että suurin osa heistä on edelleen aktiivinen osa joukkoamme? He ovat edelleen joukossamme tsemppaamassa ja tukemassa niitä, jotka vielä etsivät sitä omaa seuravaa askeltaan. Omat tukijoukkomme!

Entäs se blogi sitten? Kaikkien aikojen ensimmäinen blogikirjoitus oli Jaanan vinkit Upeaan uraan. Sen jälkeen blogipostauksia on julkaistu yhteensä 47 kappaletta! Näiden joukosta luetuin on ollut Piilotyöpaikasta unelmaduuniksi, joka kertoo Suvi “Sunnu” Melakosken tarinan siitä, kuinka se oma unelmaduuni lopulta löytyi. Enkä ihmettele, että juuri tämä pitää sitä kirkasta ykkössijaa, sillä kukapa meistä ei haluaisi löytää sitä unelmaduuniaan!

Olemme viihtyneet vapaamuotoisemmin nauttien hyvästä ruuasta ja ennen kaikkea seurasta. Sen lisäksi olemme saanet mahdollisuuden järjestää yhteisöllemme useita mielenkiintoisia tapahtumia ja koulutuksia, joista kohokohtana mainittakoon Unelmien työnhakupäivä, joka järjestettiin Tampereella yhteistyössä Uratehtaan ja Trestartin kanssa. Kiitos jokaiselle, joka on omalla panoksellaan mahdollistanut nämä tapahtumat!

Eikä tämä jää tähän, tietä kuljettu vasta alku!

Seuraavan kerran pääset muuten moikkaamaan meitä 2. marraskuuta Lempäälän Ideaparkissa järjestävässä Sata tapaa työllistyä -verkostoitumistapahtumassa, nähdääkö siellä?

MIB3PROF_010_elinaKirjoittaja Elina Pahta on Piilo-osaajat-projektin toinen vetäjä, taloushallinnon moni-osaaja, uusperheen koordinaattori ja ikuinen innostuja.

2 Responses

  1. 24.11.2017

    […] muussakin mediassa, verkoston kokemukset, työsuhde-edut ja rekrytointiprosessin viestintä. Myös piilo-osaajissa jaamme työnhakukokemuksiamme ja valitettavan usein kuulee puutteita viestinnässä ja […]

  2. 29.8.2018

    […] Puoli vuotta Piilo-osaajia, Elina Pahta […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *