Kesälaitumille hop!

Puita auringonpaisteessa

Kuva: Tommi Helenius

Kesään voi työnhaussa suhtautua kahdella tavalla. Joko lomailla hyvällä omalla tunnolla tai keskittyä kunnolla johonkin työnhaun osa-alueeseen, vaikkapa henkilöbrändin vahvistamiseen. Jos olet valinnut jälkimmäisen, muista kuitenkin myös lepo ja palautuminen sekä nauttia kesäsäistä, jotka meitä nyt hellivät.

Piilo-osaajat yhdistyksenä on valinnut ensimmäisen vaihtoehdon. Blogimme pitää kesätaukoa heinäkuun loppupuolelle asti. Muutenkin toimintamme hiljenee virkistyäkseen taas elokuussa. Lomasta huolimatta somekanavamme (Twitter ja Facebook) eivät hiljene vaan sinne tulee kesän mittaan lukusuosituksia blogistamme. Voit napata lukulistan muistiin myös tästä:

Kesän nostot on valittu aktiivisessa työnhaussa olevilta osaajiltamme, heidän osaajaprofiilinsa löydät sivuiltamme. Blogiteksteistä pääset tutustumaan heidän osaamiseensa ja kiinnostuksensa kohteisiin.

Loppuvuodesta tavoitteenamme on, että blogissamme näkyy entistä enemmän osaajiemme ydinosaaminen. Panostamme myös yhdistyksemme rooliin työllisyyden edistäjänä ja osaamisen esille tuomiseen rohkaisijana.

Nyt kuitenkin toivotamme sinulle aurinkoista juhannusta ja juuri sinulle sopivaa kesää!

Jos kaipaat ajatustenvaihtoa ja vertaistukea työnhakuun myös kesällä, voit liittyä yhteisömme jäseneksi!

 

toivoo
Piilo-osaajien hallitus

Virpi Haavisto, puheenjohtaja
Tommi Helenius
Kaisa Selamo
Matti Kortteus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.