Osaajat – kultaakin kalliimpia

1 Response

  1. 22.4.2020

    […] Pandemia toi eteemme tilanteen, jossa jokainen joutuu sopeutumaan uuteen arkeen jollakin tasolla. Tuo uusi arki on ollut läsnä jo kotvan, ja sopeutumista on tapahtunut. Mielen kannalta tilanne voi tuntua vaikealta, sillä meillä ei ole kuin parhaita arvauksia siitä, mihin asti tämä ”uusi normaali” kestää. Itsekin elättelen toiveita, että syksyllä koulut ja varhaiskasvatusyksiköt olisi poistettu rajoitusten piiristä, sillä helpottaahan se vanhempien työskentelyä ja toisaalta myös työnhakua. Tilanteen päättymisestä ei kuitenkaan ole mitään varmuutta, joten en ole laittanut työnhakuani jäihin parempia aikoja odotellessa vaan jatkanut kohti tavoitettani soveltaen ja viritellyt mahdollisuuksia pikkuhiljaa. Kokonaistehokkuus ei ole ollut päätä huumaavaa, mutta olen ilokseni huomannut, että yksittäisten rykäisyjen tehokkuus on sen sijaan ollut ennätysmäistä. Näin olen tehnyt töitä asioiden edistymisen eteen enkä pysähtynyt. Sillä tavoitettaan ja tulevaisuuttaan kohti kannattaa nytkin edetä, kuten Matti Kortteus kirjoitti blogitekstissään.  […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *