Hyvää juhannusta piiloihin ja rohkeaa kesää astua esiin!

Kartta
Kesällä saa työnhakija lomailla, koska akkuja täytyy meidänkin ladata. Samaan aikaan kesä on hyvää aikaa selventää omia ajatuksiaan uran ja osaamisen suhteen. Piilo-osaajatkin lomailee, mutta saat tässä kattavan lukulistan kesän ajaksi!

Olemme Piilo-osaajissa pitäneet jo yli vuoden ahkeraa bloggaustahtia. Julkaisemme uusia blogikirjoituksia kahdesti viikossa: keskiviikkoisin ja perjantaisin. Valtaosa näistä julkaisuista on meidän omien osaajiemme käsialaa, mutta muutamia vieraskynäilijöitäkin ja tuoreimpana vieraileva vloggaaja on mahtunut mukaan. Yhteisöllisen työnhaun ohella olemmekin vahvistaneet meistä jokaisen taitoja mm. sisällön tuotannon suhteen!

Julkaisemme ensi viikolla vielä tuoreimman onnistumistarinamme, mutta sen jälkeen pidämme ansaittua blogilomaa heinäkuun loppupuolelle asti. Mutta ei huolta, emme jätä teitä yksin! Nostamme Facebookiimme ja Twitteriimme aiempia blogijulkaisujamme säännöllisesti keskiviikkoisin ja perjantaisin. Voit hakea sieltä inspiraatiota työnhakuun tai bongata upeita osaajiamme läpi kesän!

Jos tahdot ottaa varaslähdön, tässä tämän kesän lukusuosituksemme:

Tällä kattavalla setillä saat hyvin järjesteltyä omia ajatuksia työnhakuun tai haettua vinkkejä mahdolliseen nykytyöhösi. Ja te rekrytoijat, te pääsette tekstien avulla tutustumaan osaajiimme tarkemmin: Miten he ajattelevat asioista ja istuisiko se teidän organisaatioonne? Nappaa osaajasi suoraan täältä!

Vaikka kesän ajan lomailemme blogistamme, taustalla kuplii jotain uutta ja jännittävää. Olemme suunnittelemassa, miten voisimme ensi syksystä alkaen avata toimintaamme entistä laajemmalle kohderyhmälle ja uusille alueille. Pysykää kuulolla tämän suhteen!

Oikein rentouttavaa ja iloisen kuplivaa kesää kaikille!

DSC_1865Jaana Saramies on Piilo-osaajien vetäjä, kolmen lapsen äiti, kaupunginvaltuutettu ja ekonomi kiipeämässä uransa kiipeilytelineellä kohti henkilöstöanalytiikkaa ja tiedolla johtamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *