Vinkkejä ajanhallintaan asiantuntijatyössä

5 Responses

 1. 22.6.2018

  […] Vinkkejä ajanhallintaan asiantuntijatyössä (Meri Vuorivirta) […]

 2. 4.7.2018

  […] että kaikki pohtivat samoja asioita työnhakuprosessin aikana. Kirjoitin elämäni ensimmäisen blogikirjoituksen Piilo-osaajien sivuille, joten sekään asia ei ole enää vierasta minulle. Muiden Piilo-osaajien […]

 3. 24.10.2018

  […] Työnhaku voi toisinaan tuntua varsin kaoottiselta ja motivaatio häilyä. Tätä voi hallita luomalla itselleen rutiineja ajanhallintaan. Keskeytysten hallinta, priorisointi ja vaiheistaminen parantavat keskittymistä. […]

 4. 1.2.2019

  […] Tee vuosisuunnitelma, johon on sijoitettu yritykselle tärkeät tiedossa olevat tapahtumat. Kysy ja sovi kirjoitusvuorot vähintään kuukautta etukäteen. Jätä kuitenkin varaa mahdollisille muutoksille ja ajankohtaisille julkaisuille. […]

 5. 25.10.2019

  […] Vinkkejä ajanhallintaan asiantuntijatyössä – Meri Vuorivirta […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *