Projektina työnhaku

9 Responses

 1. 8.12.2017

  […] määrän yrityksiä? Odotatko headhuntterin soittoa kieli pitkällä, vai edellytätkö itseltäsi työnhakusuunnitelman  noudattamista? Asetatko siis odotuksia sellaiseen asiaan, johon voit itse vaikuttaa? Tällöin […]

 2. 4.4.2018

  […] täyttää työnhakunsa aikana todennäköisesti lukuisia työhakemuksia. Itse hakutekstin tuottamisessa toisto tuo […]

 3. 30.5.2018

  […] Vaiheista ja tarkkaile omaa työtäsi, koska se tekee työn etenemisestä näkyvää ja edistää ajanhallintaa ja ennustettavuutta. Pilko tehtävät pienempiin osiin, merkitse tehtäviä kalenteriin ja varaa aikaa oman työn suunnittelulle. Omaa työtä arvioimalla oppii tunnistamaan omat työtavat ja mahdolliset riskipaikat kun sijoittaa tehtäviä itselle tehokkaisiin ajankohtiin. Aikavarkaiden tunnistaminen on myös tärkeää. Mitkä ovat sinun aikavarkaitasi? […]

 4. 22.6.2018

  […] Projektina työnhaku (Annamaija Åhman) […]

 5. 24.10.2018

  […] itsetuntemuksen kehittäminen. Työnhakua voi myös jäsentää kvartaaleittain ja tehdä siitä projektimaista unohtamatta kuitenkaan työnhaun peruspilareiden rakentamista ja omasta hyvinvoinnista huolen […]

 6. 31.10.2018

  […] on ensin kartoittanut osaamisensa, tehnyt työnhausta itselleen projektin, luonut aarrekartan, suunnitellut oman urapolkunsa ja toteuttanut näitä sata lasissa, saattaakin […]

 7. 27.2.2019

  […] työskentelytapani on hyvin projektimaista ideoimisineen, suunnitelmineen ja toteuttamisineen. Oman osaamisen määrittelyssä lähdin […]

 8. 5.4.2019

  […] työnhakuni kulmakivenä on osaltaan ollut Annamaija Åhmanin blogikirjoitus työnhausta projektina. Kun taas kerran palasin perusasioiden äärelle, kaivoin Piilareiden blogista muitakin vinkkejä […]

 9. 13.9.2019

  […] ja suunnitelmien tekeminen sekä asioiden aikataulutus ovat minulle ehdottomia, jos aion todella saada jotain aikaiseksi. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *