Osaaja pois piilosta – Heidin tarina

Photo by Lukas on Pexels.com

Heidi Krohns-Välimäki liittyi Piilo-osaajiin helmikuussa ja onnistui alle neljässä kuukaudessa löytämään unelmiensa työn. Yhteisön tuki siivitti matkaa kohti unelmaa.

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Halusin etsiä uusia haasteita työelämässä, koska tohtorin tutkintoni oli valmistumassa. Kuulin ystävältäni Piilo-osaajista ja siitä miten hänen ystävänsä oli onnistunut löytämään töitä tätä kautta. Kävin tutustumassa aiheeseen vielä Piilo-osaajien järjestämässä työnhakuminglessä ja innostuin liittymään yhteisöön.

Mitä halusit saavuttaa kampanjan avulla?

Halusin saada osaamiselleni näkyvyyttä ja löytää itselleni sopivan työn. Tämän lisäksi toivoin saavani vertaistukea työnhakuun.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat? 

Onnistuin kampanjan aikana löytämään itselleni unelmien työpaikan. Työnhakua aloittaessani olin listannut omat taitoni ja toiveeni tulevan työpaikan suhteen. Tuleva työpaikkani ja tehtävä siellä vastaavat näitä enemmän kuin osasin odottaa. Työ löytyi lopulta oman verkostoni avulla.

Mitä muuta kampanja sinulle antoi?

Tein elämäni ensimmäisen blogipostaukseni osana Piilo-osaajia. Se oli mahtava kokemus ja taitoa voi ehkä joskus myöhemminkin hyödyntää. Tämän lisäksi Piilo-osaajat paransi some-taitoja; opin esimerkiksi Facebook-sivuston ylläpitotehtäviä.

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Liity ihmeessä heti mukaan! Piilo-osaajat auttaa selventämään itsellesi mitä taitoja sinulla on ja miten tuoda niitä esiin. Tämän lisäksi yhteisöstä saa paljon tsemppiä ja tukea työnhakuun.

profiilikuva2Kirjoittaja Heidi Krohns-Välimäki on palvelumuotoilusta ja sidosryhmätoiminnasta innostunut tilannekuvajärjestelmä-asiantuntija, jolla on myös pitkä kokemus opiskelijoiden mentoroinnista. Heidi on löytänyt oman unelmaduuninsa ja poistunut piilostaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *