Osaaja pois piilosta – Marin tarina

Mari on jo seitsemäs piilosta poistunut osaaja. Mari sai Piilo-osaajilta tukea ja edusti Piilo-osaajia Ideaparkissa olleessa tapahtumassa.

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Aikomukseni oli osallistua MiBin työnhakumingleihin, mutta aikataulujen takia en päässyt mukaan. Seurasin kuitenkin minglen FB-tapahtumaa aktiivisesti. Kun huomasin siellä Jaanan idean Piilo-osaajista, innostuin ideasta heti! Olin suunnitellut itselleni työnhakuun liittyvää nettisivua, mutta epäilin sen saamaa näkyvyyttä. Piilo-osaajat oli siis juuri sitä mitä olin ajatellut, mutta suuremmassa mittakaavassa ja suuremmalla näkyvyydellä.

Mitä halusit saavuttaa kampanjan avulla?

Halusin saada työnhakuni näkyväksi ja kasvattaa verkostojani. Arvelin myös saavani vinkkejä ja vertaistukea työnhakuun. Salaa toivoin myös, että kampanjan kautta saisin uusia uramahdollisuuksia.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat?

LinkedIn verkostoni on kasvanut huimasti ja tätä myötä myös julkaisujen näytöt ovat kasvaneet. Piilo-osaajat on yhteisö, jolta olen saanut kannustusta ja neuvoja.

Mitä muuta kampanja sinulle antoi?

Erilaisia koulutuksia, joista sai paljon ideoita työnhakua ajatellen. Hauskan kuvaussession muiden osaajien kanssa. Olen myös oppinut käyttämään WordPressiä, kun olen ollut yksi Piilo-osaajien blogin päivittäjistä. Viimeisimpänä pääsin Annamaijan kanssa edustamaan Piilo-osaajia Ideaparkkiin Sata tapaa työllistyä tapahtumaan, jossa meillä oli myös puheenvuoro.

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Mitä vielä mietit? Lähde rohkeasti mukaan! Piilo-osaajat on ihana yhteisö missä kaikki tukevat toisiaan ja porukkaan on helppo päästä mukaan.

Älä jää työnhaun kanssa yksin vaan verkostoidu ja suhtaudu tulevaan positiivisesti! Kiitos vielä kaikille Piilo-osaajille tuesta ja kannustuksesta!

mari-tallaKirjoittaja Mari Talla on kahden lapsen äiti, innokas insinööri ja ikuinen opiskelija. Mari löysi uusia tuulia uralleen Piilo-osaajien tukemana ja on poistunut piilosta.

2 Responses

  1. 27.6.2018

    […] tohtorin tutkintoni oli valmistumassa. Kuulin ystävältäni Piilo-osaajista ja siitä miten hänen ystävänsä oli onnistunut löytämään töitä tätä kautta. Kävin tutustumassa aiheeseen vielä […]

  2. 28.6.2018

    […] tohtorin tutkintoni oli valmistumassa. Kuulin ystävältäni Piilo-osaajista ja siitä miten hänen ystävänsä oli onnistunut löytämään töitä tätä kautta. Kävin tutustumassa aiheeseen vielä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *