Kuinka luot iloa ja energiaa työnhakuun omien vahvuuksiesi avulla?

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

2 Responses

  1. 17.8.2017

    […] asiaan että sinua harmittaa kun hakemasi työpaikka menee sivu suun, ja asiaa kannattaa puida ystävien ja läheisten kanssa. Älä kuitenkaan pura harmitustasi rekrytoijaan tai työnantajaan. Toki, jos rekrytointiprosessi […]

  2. 8.12.2017

    […] ja stressi karkottaa hyvin onnellisuutta. Me Piilo-osaajat olemme ottaneet tähän lääkkeeksi yhteisöllisen lähestymistavan ja iloisena kuplivan tsemppiasenteen. Mutta mitä jokainen työnhakija – yhteisössä tai […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *