MiB Lab

Piilo-osaajat  on ponnistanut jaloilleen MiB Lab -hankkeesta. Sivusto lanseerattiin ensikertaa 19.5.2017, jolloin osallistujat olivat Pirkanmaan mibiläisiä. Ystävänpäivänä 14.2.2018 hanke laajeni pääkaupunkiseudun MiB jäseniin. Projektin tarkoitus on ollut selvittää, onko yhteisöllinen työnhaku ja osaajasivusto tehokas sekä hyödyllinen keino tukea MiB jäsenten työnhakua ja tuoda esille heidän ammatillista osaamistaan. Hanke on ollut menestyksekäs ja irtautuu syksyllä 2018 omaksi yhdistyksekseen sekä avaa silloin ovensa laajemmin eri osaajille ja paikkakunnille.

Mikä MiB Lab?

MiB Lab on Mothers in Business MiB ry:n testilaboratorio uusille projekteille ja ideoille MiBin toiminnan kehittämiseksi ja laajentamiseksi. MiB Labin tarkoituksena on testata ideoiden toimivuus ennen laajempaa käyttöönottoa, samalla kuitenkin kannustaen jäseniä ja aktiiveja osallistumaan yhdistyksen eteenpäin viemiseen.

Mikä MiB?

MiB ry yhdistyksenä pyrkii voimaannuttamaan korkeasti koulutettuja pienten lasten äitejä yhteensovittamaan uran ja perheen. MiB tajoaa aktiivisen tapahtumatoiminnan kautta tukea osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen  ja uran edistämiseen useilla eri paikkakunnilla. Lisäksi MiB edistää uraäitien asemaa työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa.

MiBin strategiana on kasvaa valtakunnalliseksi uraäitien verkostoksi ja arvostetuksi yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi. MiB ry on perustettu 2015 ja sille on lyhyessä ajassa kertynyt jo yli 3900 jäsentä.