Työnhaun toteutuksesta

4 Responses

 1. 24.10.2018

  […] liittyvät tehtävät, joita voivat olla esimerkiksi elämäntilanteen tarpeisiin perehtyminen ja itsetuntemuksen kehittäminen. Työnhakua voi myös jäsentää kvartaaleittain ja tehdä siitä projektimaista unohtamatta […]

 2. 14.11.2018

  […] Työnhaun toteutuksen ja suunnittelun vinkkejä antavat Satu Manner ja Annamaija Åhman […]

 3. 5.4.2019

  […] Yllä mainitussa postauksessa Annamaija kannustaa suunnittelemaan työnhakua ja asettamaan tavoitteita. Suunnitelman ja tavoitteiden kannattaa olla mitattavia. Näin edistymistä pystyy arvioimaan pitkin matkaa ja tekemään tarvittavia muutoksia. Lisää vinkkejä työnhaun suunnitteluun, työkaluihin ja toteutukseen Annamaija antaa toisessa postauksessaan työnhaun toteutuksesta. […]

 4. 19.6.2019

  […] Työnhaun toteutuksesta (Annamaija Åhman ja Satu Manner) […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *