Kuunteleminen on valmentajan tärkein – ja vaikein taito

4 Responses

 1. 19.9.2018

  […] siis itsekin paneutua perehdytykseen. Perehdytyksessä voi hyödyntää myös Kaisan esittelemiä valmennuksen periaatteita. Hyvä dialogi koostuu neljästä vaiheesta: Kuuntelemisesta, odottamisesta, suorasta puheesta ja […]

 2. 26.9.2018

  […] Itsetuntemus kehittyy myös tarkastellessa avoimia työpaikkoja ja pohtiessa itseä kiinnostavien yritysten tarpeita. Eri aloilla on erilaisia kanavia viestiä avoimista työpaikoista. Esimerkiksi tekniikan alan ammattiuran alkutaipaleella oleva saattaa huomata löytävänsä parhaiten kriteereihin osuvia avoimia työpaikkoja rekrytointiyritysten sivuilta, kuten aTalent ja Academic Work. […]

 3. 6.9.2019

  […] valituksi. Onnistukseen tässä hakija on varautunut tarkkaan substanssikohtaiseen tenttaamiseen ja kenties toistelee mielessään oikeina pitämiään vastauksia sen sijaan että kuuntelisi kysymyksen. Tähän toiminee vinkkinä […]

 4. 20.3.2020

  […] heitellä ideoita. Tällaisessa ilmapiirissä ideat myös lähtevät elämään ja kehittymään. Kunnioitus näkyy kuuntelemisessa. Kun jokainen kokee tulevansa kuulluksi, hän on valmis myös kuulemaan muita. Ja kun arvostaa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *