Osaaja pois piilosta – Johannan tarina

Työnhakuyhteisö antoi Johanna Kyllöselle loistavan mahdollisuuden kirkastaa omia vahvuuksiaan ja kehittää taitoja kirjoittajana.

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Kuulin Piilo-osaajista ensimmäisen kerran Jaana Saramieheltä, Piilo-osaajien perustajajäseneltä, kun Piilo-osaajien toimintaa esiteltiin MiB-Tampereen ryhmässä Facebookissa. Kiinnostuin, koska halu työllistyä ja ennen kaikkea verkostoitua oli suuri.

Mitä halusit saavuttaa kampanjan avulla?

Päällimmäinen ajatus oli verkostoituminen ja ryhmän tuki. Alussa en oikein edes hahmottanut, miten hienosta konseptista oli kyse. Piilo-osaajien kanssa olen pystynyt kehittymään erityisesti kirjoittajana. Aiemmin kirjoittaminen oli suuresti epämukavuusalueella.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat?

Sain Piilo-osaajien kautta paljon itsevarmuutta oman ammatillisen osaamisen esiintuomiseen. Ympärilläni oli hieno yhteisö, joilta saa tarvittaessa tukea, apua ja ennen kaikkea näkökulmaa.

Sain Piilo-osaajien kanssa kaksi suoraa yhteydenottoa potentiaalisilta työnantajilta. Lopullinen työllistyminen tapahtui markkinoinninkehitysprojektin kautta.

Mitä muuta kampanja sinulle antoi?

Sain hyvin kirkastettua omia vahvuuksiani ja ajatusta omasta unelmaduunista. Oli lohdullista huomata, että monet muutkin kamppailivat samojen ”kakkossijojen” kanssa ja pohtivat, kuinka tuoda omia vahvuuksiaan ja osaamistaan esille. Yksi jännittävimmistä hetkistä oli elämäni ensimmäisen blogikirjoituksen julkaiseminen.

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Ole rohkea ja lähde ihmeessä mukaan! On mahtavaa, kuinka yhteisössä on voimaa, näkökulmaa, tukea ja iloa. Piilo-osaajien yhteisö on juuri niin hieno kuin perustajansakin.

mib_-087_johanna

Kirjoittaja Johanna Kyllönen markkinoinnin myynnin ja markkinoinnin moniottelija, joka jatkossa markkinoi kotimaisten bitumikermituotteiden puolesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *