Myynnin ja markkinoinnin moniottelija – Johanna Kyllönen

Let’s do it!

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 041-459 3380
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

MIB_-087_JohannaVahva ymmärrys ja kokemus myynnistä tuo erilaista käytännön kulmaa markkinointiin. Markkinointi lähtee myynnin tavoitteista ja tarpeista! Olen tavoitteellinen, kiinnostunut luvuista ja tuottavuudesta. Tavoitteellisuus näkyy vahvasti myös muussa tekemisessäni. Olen saanut kiitosta hyvistä vuorovaikutus- ja esiintymistaidoistani. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja viihdyn mielelläni myös asiakasrajapinnassa. Minut voi heittää pitämään koulutusta, messuständille tai vaikka myyntikäynnille, eikä pupu mene pöksyihin. Monipuolisuuttani voi hyödyntää niin myynnin kuin brändin rakentamisen laaja-alaisen kehityksen osa-alueilla. Pidän osallistamisesta ja sitouttamisesta työyhteisössä olipa se sitten myyntiin liittyvää tai vaikkapa brändin tavoitemielikuvan näkymistä päivittäisessä työssä.

Top 3 osaamistani:

– Kokonaisuuden hallinta markkinoinnissa ja myynnissä
– Digimarkkinointi ja verkkokauppa osaaminen
– Myynti

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Sisältö ja digimarkkinoinnin laaja-alainen hallinta
– Myynnin nykyaikaiset prosessit / asiakaslähtöisyys
– Työyhteisön motivointi ja sitouttaminen

Minkälaista työtä etsin?

Tutka on herkällä markkinoinnin tehtäviin. Erityisesti kuluttajille suunnatut brändit kiehtovat, mutta en käännä selkääni b2b-sektorin toimijallekaan – ymmärrän brändinrakentamisen ja markkinoinnin erilaisuuden. Moninaiset markkinoinnin tehtävät ovat inspiraationi suola! Toivon työssäni pääseväni käyttämään nykytekniikoita ja -kanavia hyväkseni.

Työhistoriani:

Tällä hetkellä olen lopettelemassa markkinoinnin lisäkoulutusta. Opintoihini liittyvät harjoittelut olen suorittanut Papu Design:lla ja Business Tampereella. Ison kuvan ymmärrys brändin rakentamiseen ja markkinoinnin kokonaisvaltaisuuteen tulee bränditoimistosta, jossa työskentelin projektijohtajana/myyntipäällikkönä. Olen ollut useissa myynnin suorittavissa tehtävissä, myyntipäällikkönä, kouluttajana ja yksikön päällikkönä niin B2C kuin B2B yrityksissä, joten väitän ymmärtäväni ainakin palvelumyynnistä jotain.

Millainen olen?

Olen iloinen, avoin ja tunnollinen tekijä. Sovituissa aikatauluissa pysyminen ja tavoitteisiin pääseminen on minulle kunnia-asia. Minua motivoi monipuoliset työtehtävät ja hands on-asenne yrityksessä. Tehdään yhdessä tuloksia ja autetaan toisiamme! Viihdyn ihmisten kanssa. Toivon näin ollen tiivistä työyhteisöä etätyön sijaan. Arvostan ammattimaista johtamistyyliä ja esimiehen valmentavaa työotetta.

Mikä on koulutustaustani?

– Tradenomi, tietojenkäsittely
– Markkinoinnin lisäkoulutus
– Digimarkkinoinnin verkkokoulutuksia

Työnhakualueeni:

Tampere, Ylöjärvi, Lempäälä, Nokia, Sastamala