Nyt on aika toimia rohkeasti

Kuva: Ian Schneider / Unsplash

Kuulun Piilo-osaajiin, joka on valtakunnallinen eri alojen asiantuntijaverkosto, työnhakuyhteisö ja osaajagalleria. Uskomme siihen, että meistä on enemmän hyötyä koronan nostaman kriisin hillitsemisessä ja sen jälkeisen tulevaisuuden rakentamisessa kuin työnhakijoina. Haluamme osallistua koronaviruksen tuoman kriisin ratkaisemiseen osaamisillamme. Nyt on tekemisen ja tulevaisuuden rakentaminen paikka.

Piilo-osaajat tekevät asioita uudella tavalla, ennakkoluulottomasti kokeillen. Minäkin tein osaamisestani videon. Olen liikkeellä avoimella kasvun asenteella. Minulla on myös rohkeutta tehdä ja käynnistää uutta. Jos teillä on esim. piileviä aihioita, jotka tarvitsevat tekijää, niin olen kiinnostunut. Olen valmis luomaan tulevaa tehtävää ja auttamaan uuden luomisessa. Välitavoite on koronakriisistä selviytyminen; pitempi tähtäys on kriisin jälkeinen elämä, johon valmistautuminen käynnistyy nyt.

Katso videoni:
Minkälaista osaamista tuon yritykseesi? (kesto 57 s)

 

Näissä uusissa tilanteissa itseäni motivoi Nelson Mandelan lausuma:

“It always seems impossible until it’s done.”

Tapaamisiin!

Kirjoittaja Paula Marttinen on kehittäjänä tottunut ennakoimaan kriisejä. Yhdessä tekemällä vaikutamme enemmän kuin yksin. Paula on parhaimmillaan sellaisissa rooleissa, joissa luodaan uutta liiketoimintaa ja kehitetään samanaikaisesti työ- ja toimintakulttuuria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.