Oman osaamisen tunnistaminen ja vaaliminen on työmarkkina-ase!

4 Responses

 1. 4.4.2018

  […] Itse hakutekstin tuottamisessa toisto tuo helpotusta, kun oppii sanoittamaan paremmin omaa osaamistaan. Palkkapyyntö pyydetään ilmoittamaan lähes kaikissa hakemuksissa eikä sen asettaminen ole […]

 2. 8.6.2018

  […] Myös Peppi Tervo-Hiltula peräänkuuluttaa luottamusta sekä vastaavasti työn tarjoajalta oman osaamisen tunnistamista. […]

 3. 17.8.2018

  […] yhteisö auttaa myös omien arvojen ja osaamisen arvioimisessa. Toisinaan hankalimmalta tuntuu nimittäin oman uratavoitteen terävöittäminen – onhan […]

 4. 20.2.2019

  […] Yksilön näkökulma osaamisen kehittämisellä on monta arvoa. Työssä kehittymisen on todettu olevan monelle työntekijälle eräs tärkein motivaatiotekijöistä. Jos työssä ei saa oppia uusia asioita, eikä kehittää itseään, voi työpaikan vaihto tulla enemmin tai myöhemmin eteen, riippumatta esimerkiksi rahallisesta palkkiosta. Toisaalta se, että itseään saa kehittää, ja organisaatio panostaa asiaan aikaa ja rahaa, tuo tunteen, että minusta välitetään, ja olen tärkeä organisaatiolle. Oman osaamisen kehittäminen on tärkeä asia myös henkilökohtaisen työmarkkina-arvon näkökulmasta. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *