Lopetin piilotyöpaikoista puhumisen ja haastan sinutkin mukaan

piilo.osaajat

Olemme joukko aktiivisia osaajia etsimässä seuraavaa mielenkiintoista askelta urallamme! Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

2 Responses

  1. 17.7.2017

    […] tai pikemminkin tarvetyöpaikkoja saattaa löytyä ns. rivien välistä esimerkiksi start-up yrityksistä, muuttuvien […]

  2. 26.7.2017

    […] ilmoittelua vain toisella silmällä ja jättänyt avoimien hakemusten teon sekä muutenkin tarvetyöpaikkojen etsimisen vähemmälle. Työpaikkoja laitetaan kuitenkin hakuun läpi kesän joka arkipäivä ja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *