Osaaja pois piilosta – Virpin tarina

6 Responses

 1. 21.12.2018

  […] ja some-kanaviemme tarjoama laajennettu näkyvyys nostaa osaajiemme löydettävyyttä, ja uuden ”liidin” tai työpaikan voi napata jopa Twitter-näkyvyytemme  ansiosta, kuten kävi […]

 2. 30.10.2019

  […] Virpin aiempia blogitekstejä: Työnhakuun vipuvoimaa intohimosta Intohimoa ei voi löytää, se voi vain löytyä Osaaja pois piilosta – Virpin tarina […]

 3. 1.11.2019

  […] Tahto siis ohjaa asennetta ja havaintomaailmaa. Kun haluat jotakin tarpeeksi voimakkaasti, niin samalla sinulle syntyy asenne, jolla menet läpi harmaan kiven. Eli olet valmis tekemäänkin jotakin tahtosi toteuttamiseksi.  Saavutat itsellesi mieluisia asioita ja näet vaivaa niiden eteen. […]

 4. 12.2.2020

  […] puheenjohtajana ajaa halu auttaa työnhakijoita siinä, missä itsekin sain suuren avun juuri Piilo-osaajien kautta. Henkilökohtainen missioni elämässä ja Piilo-osaajissa on palvella. Haluan auttaa […]

 5. 13.3.2020

  […] sekä itsetuntemuksen myllääminen toisi varmemmin työpaikan kuin hakemusten lähettäminen. Näin kävikin. Sain sen, mitä halusin, kun annoin itsestäni […]

 6. 7.6.2020

  […] Huomenna maanantaina hyppään uuteen maailmaan. Se käy mielessäni aika ajoin. On itseasiassa pyörinyt mielessä jo reilun viikon verran; siitä lähtien, kun sain tietää, että pääsen töihin. Kuinka se kaikki kävikään, sen kerron parin viikon päästä Piilo-osaajien blogissa. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *