Työn imussa – milloin sinä tunsit sitä viimeksi?

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

3 Responses

  1. Tämä on niin totta! Työn imu, jos mikä, tarjoaa pitkäkestoista motivaatiota – myös niiden vähemmän mielekkäiden työtehtävien suorittamiseen. Olen itse kokenut urallani molempia: ihanaa imua sekä puuduttavaa imuttomuutta. Jälkimmäinen on yleensä aina johtunut tylsyydestä ja turhautumisesta, eli haastetaso on ollut selkeästi taitojani ja intoani alempana. Imu ja uppoutuminen taas on tuttua uuden äärellä ja sopivan kokoisia haasteita ratkoessa.

    Nyt työnhaussani olenkin keskittynyt nimenomaan etsimään ja hakemaan tällaisia “imukkaita” tehtäviä. Mitä pidempään olen kartoittanut omaa osaamistani, vahvuuksiani ja motivaatiotani, sitä paremmin olen pystynyt yksilöimään, mitä oikein haluan tehdä ja mitä kohti lähteä. Voi siis sanoa, että olen talvesta asti navigoinut suuntaa ja nyt olen onnistunut löytämään haluamani kurssin. Nyt vain etsin sopivaa paattia, jonka matkassa lähtisimme yhdessä seilaamaan!

  1. 23.8.2017

    […] mukana. Tehtävänkuva muuttuu joskus nopeastikin,  vaikka nimike pysyisi samana vuosikaudet. Työn imu saattaa hukkua muutosten keskellä ja tunne työn mielekkyydestä hiipua. Parhaimmillaan […]

  2. 14.3.2018

    […] kaikkia osapuolia hyödyttävällä uteliaisuusalueella. Uteliaisuusalue limittyy myös työn imuun ja työn […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *