Mikä Piilo-osaajat?

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli Oy

Piilo-osaajat ry on valtakunnallinen eri alojen asiantuntijaverkosto, työnhakuyhteisö ja osaajagalleria, joka tekee osaajien löytämisestä ja osaamisen markkinoinnista helppoa, hyödyllistä ja kuplivan hauskaa!

Piilo-osaajat on valtakunnallinen asiantuntijaverkosto ja osaajagalleria. Jos olet kiinnostunut tukemaan toimintaamme tai tekemään kanssamme yhteistyötä, saat meidät parhaiten kiinni sähköpostitse: [email protected].

Me piilo-osaajat olemme rohkeita ja kokeilevia osaajia, jotka tykkäämme tehdä asioita uudella tavalla, ennakkoluulottomasti kokeillen ja aktiivisesti somessa näkyen.

PIILO-OSAAJIEN ENSIHETKET

Alkuvaiheessa yhteistyökumppaninamme toimi Mothers in Business MiB ry, joka toi osaajat yhteen ja antoi kasvupohjan piilo-osaajien verkostolle toukokuussa 2017. Syyskuun 2018 alussa Piilo-osaajat itsenäistyi omaksi yhdistyksekseen. Kiitos MiBille kaikesta tuesta ja avusta ensimetreillä!

Nykyään Piilo-osaajat ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki asiantuntijuudesta innostuneet ja oman osaamisensa markkinoinnista kiinnostuneet osaajat – ikään, sukupuoleen ja elämän- tai työtilanteeseen katsomatta! Olitpa työtön työnhakija, alanvaihtaja, yrittäjä tai oman osaamisen kehittämisestä kiinnostunut asiantuntija, olet lämpimästi tervetullut positiiviseen yhteisöömme.

Piilo-osaajat_työnhaku_Mothers in Business_MiB
Kuva: Karoliina Nurmi

Yhdistyksemme tarkoituksena on:

  • edistää ja tukea asiantuntijatason osaajien oman osaamisen markkinointia ja työllisyyttä
  • auttaa vertaistuen saamisessa ja aktivoida osallistujia osaamisensa esille tuomisessa
  • seurata asiantuntijatyötä tekevien työmarkkina- ja työllisyystilannetta sekä siihen liittyviä ilmiöitä
  • osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun työllisyyden edistämisestä ja työttömyydestä

Haluatko liittyä kuplivan iloiseen joukkoomme? Lue lisää jäsenyydestä täältä.

Haluatko lukea tarinamme? Jaana Saramies kirjoitti auki Piilo-osaajien syntyhetket blogiimme.