Mikä Piilo-osaajat?

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli Oy

Piilo-osaajat ry on valtakunnallinen eri alojen asiantuntijaverkosto, työnhakuyhteisö ja osaajagalleria, joka tekee osaajien löytämisestä ja osaamisen markkinoinnista helppoa, hyödyllistä ja kuplivan hauskaa!

Olemme joukko eri alojen aktiivisia osaajia etsimässä seuraavaa mielenkiintoista askelta urallamme. Koulutus- ja työkokemustaustamme ovat monipuoliset, joten löydät joukostamme osaajia niin yleisiin asiantuntija- ja tukitehtäviin kuin hyvinkin spesifeihin tarpeisiin.

Piilo-osaajat on valtakunnallinen asiantuntijaverkosto ja osaajagalleria. Jos olet kiinnostunut tukemaan toimintaamme tai tekemään kanssamme yhteistyötä, saat meidät parhaiten kiinni sähköpostitse: [email protected].

Me piilo-osaajat olemme rohkeita ja kokeilevia osaajia, jotka tykkäämme tehdä asioita uudella tavalla, ennakkoluulottomasti kokeillen ja aktiivisesti somessa näkyen.

PIILO-OSAAJIEN ENSIHETKET

Alkuvaiheessa yhteistyökumppaninamme toimi Mothers in Business MiB ry, joka toi osaajat yhteen ja antoi kasvupohjan piilo-osaajien verkostolle. Syyskuun 2018 alussa Piilo-osaajat itsenäistyi ja kiittää kauniisti MiBiä kaikesta tuesta ja avusta ensimetreillä.

Nykyään Piilo-osaajat ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki asiantuntijuudesta innostuneet ja oman osaamisensa markkinoinnista kiinnostuneet osaajat – ikään, sukupuoleen ja elämän- tai työtilanteeseen katsomatta! Olitpa työtön työnhakija, alanvaihtaja, yrittäjä tai muutoin uusista mahdollisuuksista ja oman osaamisen markkinoinnista kiinnostunut asiantuntija, olet lämpimästi tervetullut positiiviseen yhteisöömme.

Piilo-osaajat_työnhaku_Mothers in Business_MiB
Kuva: Karoliina Nurmi

Yhdistyksemme tarkoituksena on:

  • edistää ja tukea asiantuntijatason osaajien oman osaamisen markkinointia ja työllisyyttä
  • auttaa vertaistuen saamisessa ja aktivoida osallistujia osaamisensa esille tuomisessa
  • seurata asiantuntijatyötä tekevien työmarkkina- ja työllisyystilannetta sekä siihen liittyviä ilmiöitä
  • osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun työllisyyden edistämisestä ja työttömyydestä

Haluatko liittyä kuplivan iloiseen joukkoomme? Lue lisää jäsenyydestä täältä.

Haluatko lukea tarinamme? Jaana Saramies kirjoitti auki Piilo-osaajien syntyhetket blogiimme.