Jäsenyys

Etsitkö yhteisöä, jossa voit oppia tunnistamaan omaa osaamistasi, harjoittaa kasvun asennetta, kokeilla uusia asioita ja onnistua etenemään urallasi yhdessä muiden samanhenkisten kanssa? Oletko oma-aloitteinen, innokas tai näitä ominaisuuksia opetteleva yksilö?

Lähde mukaan omanlaisella panoksellasi yhteiseen iloon ja tekemisen meininkiin. Meillä voit kurottaa uusiin kokemuksiin, jotka siivittävät sinut rohkeuden tielle.

Toivotamme sinut tervetulleeksi yhteisöömme ikään, sukupuoleen ja elämän- tai työtilanteeseen katsomatta! Olitpa alanvaihtaja, yrittäjä, työtön työnhakija tai muutoin uusista mahdollisuuksista ja oman osaamisen markkinoinnista kiinnostunut asiantuntija, olet lämpimästi tervetullut positiiviseen joukkoomme. Piilo-osaajissa on oman osaamisen tunnistamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneita asiantuntijoita.

Autamme toisiamme tuomaan omaa osaamista näkyväksi työnantajaa puhuttelevalla tavalla sekä lisäämään löydettävyyttä. Erilaisten tapahtumien avulla luomme toisillemme mahdollisuuksia opetella uusia asioita tai syventää osaamista. Jos tarvitset kokemusta esimerkiksi vastuunkantamisesta, tapahtuman projektipäällikkönä saat onnistua vastuunkantamisessa turvallisesti. Olet tervetullut mukaan yhteisömme projekti- ja kehitystyöhön. Sen avulla monet ovat opetelleet ja harjoitelleet oman osaamisen ja näkemysten esiintuomista.

[lisää tietoja kuvan jälkeen]

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli

Täyden hyödyn jäsenyydestä saat, kun sitoudut laatimaan itsestäsi osaajaprofiilin ja osallistumaan viestintään: some-tiimeihin ja blogimme sisällöntuotantoon. Yhdessä näymme laajemmalle ja nostamme meidän kaikkien löydettävyyttä. Sinun ei suinkaan tarvitse olla valmis sisällöntuottaja tai somessa sukkuloija, vaan tärkeintä on valmius ja halu näihin! Kaikessa tässä muut yhteisön jäsenet tukevat sinua, ja me kaikki olemme olleet siinä samassa jännittävässä alkutilanteessa.

Osallistu aktiivisesti yhteisömme keskusteluun Slackissä ja jäsenistömme tuottamiin tapahtumiin. Mitä enemmän annat itsestäsi, sitä enemmän hyödyt vertaistuesta. Auta muita osaajia jakamalla omaa tietämystäsi. Voit pitää esimerkiksi työpajan muulle jäsenistölle haluamastasi aiheesta.

Työnhakuajankin jälkeen jäsenyydestä on hyötyä. Voit työllistymisen jälkeen muokata profiilisi tilanteen mukaiseksi ja käyttää sitä henkilöbrändisi täydentäjänä. Voit jäädä yhteisöömme tsemppaamaan muita ja nauttimaan energisestä yhteishengestämme. Niin moni muukin on tehnyt!

Jos yhteisömme kuulostaa sinulle sopivalta, liity jäseneksi täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemus! Sitten kannattaakin ryhtyä työstämään omaa osaajaprofiilia. Voit katsoa mallia jo julkaistuista osaajaprofiileista. Osaajaprofiilin työstäminen on osoittautunut tehokkaaksi apuvälineeksi oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa. Sen työstäminen kannattaa joka tapauksessa. Profiilin julkaisemisesta teet itse päätöksen.

Liittyminen

Piilo-osaajiin voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksemme tarkoituksen, toimintamallin ja säännöt. Voit toimia äänioikeutettuna varsinaisena jäsenenä tai tukea toimintaamme kannatusjäsenyydellä ilman äänioikeutta. Kuluvan toimintavuoden kertaluonteiset liittymismaksumme ovat:

  • varsinainen jäsen 20 €
  • kannatusjäsen 60 €

Liity mukaan täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemus.