Jäsenyys

Piilo-osaajat ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki asiantuntijuudesta innostuneet ja oman osaamisensa markkinoinnista kiinnostuneet osaajat – ikään, sukupuoleen ja elämän- tai työtilanteeseen katsomatta! Olitpa alanvaihtaja, yrittäjä, työtön työnhakija tai muutoin uusista mahdollisuuksista ja oman osaamisen markkinoinnista kiinnostunut asiantuntija, olet lämpimästi tervetullut positiiviseen yhteisöömme.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemuksen.

Autamme jäseniämme tuomaan oman osaamisensa näkyväksi työnantajaa puhuttelevalla tavalla sekä lisäämään löydettävyyttään. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme työnhakuyhteisön ja asiantuntijaverkoston tuen sekä erilaisia tapahtumia. Yhdistyksessämme pääsee myös mukaan yhteisömme projekti- ja kehitystyöhön, joka antaa osallistuneille uusia oppimisen paikkoja sekä kehittää omaa osaamistaan. Kaiken tämän paketoimme iloisesti kuplivaan yhteishenkeen, joka näkyy niin sisään- kuin ulospäinkin.

[lisää tietoja kuvan jälkeen]

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli

Liittyminen

Piilo-osaajiin voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksemme tarkoituksen, toimintamallin ja säännöt. Voit toimia äänioikeutettuna varsinaisena jäsenenä tai tukea toimintaamme kannatusjäsenyydellä ilman äänioikeutta. Toimintavuoden 2022 kertaluonteiset liittymismaksumme ovat:

  • varsinainen jäsen 20 €
  • kannatusjäsen 60 €

Liity mukaan täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemus.

Jäsenenämme pääset esille osaajagalleriaamme!

Täyden hyödyn jäsenyydestä saat olemalla aktiivinen ja liittymällä osaajagalleriaamme. Sitoudut laatimaan itsestäsi osaajaprofiilin ja osallistumaan viestintään: some-aktiivisuuteen tai blogimme sisällöntuotantoon. Näin näymme yhdessä laajemmalle ja nostamme meidän kaikkien löydettävyyttä. Sinun ei suinkaan tarvitse olla valmis sisällöntuottaja tai somessa sukkuloija, vaan tärkeintä on valmius ja halu näihin! Kaikessa tässä yhteisömme tukee sinua, ja me kaikki olemme olleet siinä samassa jännittävässä alkutilanteessa.

Osallistu aktiivisesti yhteisömme keskusteluun Slackissä ja jäsenistömme tuottamiin tapahtumiin. Mitä enemmän annat itsestäsi, sitä enemmän hyödyt vertaistuesta. Auta muita osaajia jakamalla omaa tietämystäsi. Voit pitää esimerkiksi työpajan muulle jäsenistölle haluamastasi aiheesta.

Työnhakuajankin jälkeen jäsenyydestä on hyötyä. Voit työllistymisen jälkeen muokata profiilisi tilanteen mukaiseksi ja käyttää sitä henkilöbrändisi täydentäjänä. Voit jäädä yhteisöömme tsemppaamaan muita ja nauttimaan energisestä yhteishengestämme. Niin moni muukin on tehnyt!

Jos yhteisömme kuulostaa sinulle sopivalta, liity jäseneksi täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemus! Sitten kannattaakin ryhtyä työstämään omaa osaajaprofiilia. Voit katsoa mallia jo julkaistuista osaajaprofiileista. Osaajaprofiilin työstäminen on osoittautunut tehokkaaksi apuvälineeksi oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa. Sen työstäminen kannattaa joka tapauksessa. Profiilin julkaisemisesta teet itse päätöksen.