Jäsenyys

Piilo-osaajat ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki asiantuntijuudesta innostuneet ja oman osaamisensa markkinoinnista kiinnostuneet osaajat – ikään, sukupuoleen ja elämän- tai työtilanteeseen katsomatta! Olitpa alanvaihtaja, yrittäjä, työtön työnhakija tai muutoin uusista mahdollisuuksista ja oman osaamisen markkinoinnista kiinnostunut asiantuntija, olet lämpimästi tervetullut positiiviseen yhteisöömme.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemuksen.

Autamme jäseniämme tuomaan oman osaamisensa näkyväksi työnantajaa puhuttelevalla tavalla sekä lisäämään löydettävyyttään. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme työnhakuyhteisön ja asiantuntijaverkoston tuen sekä erilaisia tapahtumia. Yhdistyksessämme pääsee myös mukaan yhteisömme projekti- ja kehitystyöhön, joka antaa osallistuneille uusia oppimisen paikkoja sekä kehittää omaa osaamistamme. Kaiken tämän paketoimme iloisesti kuplivaan yhteishenkeen, joka näkyy niin sisään- kuin ulospäinkin. Teemme aktiivista yhteistyötä rekrytoivien tahojen kanssa, ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme tehdäksemme toiminnastamme osaajille ja heitä etsiville unelmien työkalun.

[lisää tietoja kuvan jälkeen]

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli

Liittyminen

Piilo-osaajiin voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksemme tarkoituksen, toimintamallin ja säännöt. Voit toimia äänioikeutettuna varsinaisena jäsenenä tai tukea toimintaamme kannatusjäsenyydellä ilman äänioikeutta. Toimintavuoden 2020 kertaluonteiset liittymismaksumme ovat:

  • varsinainen jäsen 20 €
  • kannatusjäsen 60 €

Liity mukaan täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemus.

Jäsenet voivat osallistua toimintaamme käytännössä joko aktiivisena ja julkisesti näkyvänä osaajana tai taustalla vaikuttavana ja yhteisön vertaistuesta nauttivana osaajana.

Aktiiviosaajana pääset esille osaajagalleriaamme!

Täyden hyödyn jäsenyydestä saat olemalla aktiivinen ja liittymällä osaajagalleriaamme. Sitoudut laatimaan itsestäsi osaajaprofiilin ja osallistumaan viestintään: some-aktiivisuuteen ja blogimme sisällöntuotantoon. Näin näymme yhdessä laajemmalle ja nostamme meidän kaikkien löydettävyyttä. Sinun ei suinkaan tarvitse olla valmis sisällöntuottaja tai somessa sukkuloija, vaan tärkeintä on valmius ja halu näihin! Kaikessa tässä yhteisömme tukee sinua, ja me kaikki olemme olleet siinä samassa jännittävässä alkutilanteessa.

Taustaosaajana pääset nauttimaan ainutlaatuisen yhteisömme tuesta ja tapahtumista!

Jos oman osaamisen näkyvä markkinointi ja julkinen työnhaku ujostuttaa, voit olla taustaosaajana. Tällöin osaajaprofiiliasi ei julkaista osaajagalleriassa, mutta voit osallistua yhteisömme keskustelukanaviin ja tapahtumiin. Taustallakin hyödyt vertaistuesta ja vinkeistä sekä voit auttaa muita osaajia jakamalla omaa tietämystäsi. Voit halutessasi myös vaihtaa osaajaryhmästä toiseen: voit aloittaa taustalta ja rohkeuden kasvaessa siirtyä aktiiviosaajaksi. Tai esimerkiksi oltuasi työnhakijana voit työllistymisen jälkeen muokata profiilisi tilanteen mukaiseksi ja käyttää sitä henkilöbrändisi täydentäjänä. Voit jäädä yhteisöömme myös taustalle tsemppaamaan muita ja nauttimaan energisestä yhteishengestämme. Niin moni muukin on tehnyt!

Jos yhteisömme kuulostaa sinulle sopivalta, liity jäseneksi täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemus! Sitten kannattaakin ryhtyä työstämään omaa osaajaprofiilia. Kaikki profiilimme noudattavat samaa kaavaa, joten voit poimia profiilikysymykset jo julkaistuista osaajaprofiileista ja alkaa työstää niihin omia vastauksiasi. Osaajaprofiilin työstäminen on osoittautunut tehokkaaksi apuvälineeksi oman osaamisen löytämisessä ja sanoittamisessa. Sen työstäminen kannattaa joka tapauksessa. Profiilin julkaisemisesta teet itse päätöksen.