Tervehdys Piilo-osaajien yhteisölle 2024!

Kyltti, jossa vuosi 2024, kuohuviinilasillinen ja pieniä koristepalloja pöydällä

Kuva: Walls.io / Unsplash

On suuri ilo ilmoittaa, että olen ottanut vastaan Piilo-osaajien puheenjohtajan tehtävän, seuraten Virpi Haaviston jalanjäljissä. Haluan aluksi kiittää Virpiä hänen merkittävästä panoksestaan yhdistyksemme kehittämisessä.

Mitä on odotettavissa?

Piilo-osaajien toiminnan keskiössä on aina ollut osaamisen tunnistaminen ja hyödyntäminen, olipa kyse sitten työnhausta tai urakehityksestä. Piilo-osaajat on myös tarjonnut ympäristön, jossa jäsenet voivat toteuttaa itseään ja tuoda esiin omaa osaamistaan. Nyt haluaisin tuoda yhdistyksen toiminnan keskiöön osaamisen tunnistamisen rinnalle myös Osaamisen tuotteistamisen.

Yhdistyksen painopistealueet

Näin ollen itse jaottelisin yhdistyksen pääasiallisen tekemisen kolmeen painopistealueeseen:

  1. Osaamisen tunnistaminen
    Ensimmäinen painopistealueemme keskittyy osaamisen tunnistamiseen. Kehitämme menetelmiä ja työkaluja, jotka auttavat jäseniämme tunnistamaan ja arvostamaan omaa ainutlaatuista osaamistaan. Tämä on tärkeä askel kohti osaamisen tehokasta hyödyntämistä.
  2. Osaamisen tuotteistaminen
    Toisena keskeisenä alueena on osaamisen tuotteistaminen. Pyrimme muuttamaan osaamisen konkreettisiksi, helposti ymmärrettäviksi ja markkinoitaviksi ”palveluiksi”. Tämä tekee jäsenistämme houkuttelevampia potentiaalisille työnantajille.
  3. Yhteinen tekeminen ja yrittäminen turvallisessa ympäristössä
    Kolmas painopistealueemme keskittyy yhteiseen tekemiseen ja yrittämiseen turvallisessa ympäristössä. Tavoitteenamme on edelleen tarjota yhteisö, jossa jokainen jäsen tuntee olevansa tuettu ja voi jakaa ideoitaan, kokeilla uusia asioita ja kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

Tulevan vuoden aikana tulemme järjestämään työpajoja ja koulutuksia, jotka tukevat jäsentemme osaamisen tunnistamista, tuotteistamista ja yhteistä kasvua turvallisessa ympäristössä. Lisäksi tulemme jatkamaan vertaistuen tarjoamista ja jäsentemme blogien aktiivista julkaisutoimintaa, sekä muita jäsenistömme kehittymistä tukevia toimintoja.

Lopuksi

Olen valmis johtamaan Piilo-osaajia ja sitoutunut tukemaan yhteisöämme. Uskon, että yhteistyömme kautta voimme luoda ympäristön, jossa jokainen jäsen voi kehittää ja hyödyntää omaa osaamistaan. Toivotan kaikki tervetulleiksi liittymään toimintaamme!

Jukka Toivosen profiilikuvaKirjoittaja Jukka Toivonen on ammattilainen markkinoinnin alalla, auttaen asiakkaita palveluiden tuotteistamisessa ja ratkaisumyynnin kehittämisessä. Hän on ollut aktiivisesti mukana Piilo-osaajien toiminnassa kolmen vuoden ajan ja aloittaa nyt uuden luvun yhdistyksen puheenjohtajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *