Tunnista, missä olet huippuhyvä, ja menestyt

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

5 Responses

 1. Anna sanoo:

  Hei! Onko tämän mallin takana jokin teoria/tutkimus/viitekehys, jossa avataan lisää tuota kolmijakoa? Vai miten olet itse päätynyt tähän malliin/ideaan? Kuulisin mielelläni lisää!

 1. 23.1.2019

  […] ennen työhaastattelua tai muuten tiukan paikan tullen. Piilareiden osaajaprofiilin avulla on hyvä tunnistaa omaa osaamista ja kertoa siitä muille. Ehkä osaajaprofiilin avulla voisi myös rakentaa itselleen positiivisen […]

 2. 22.2.2019

  […] Olen tutkiskellut osaamistani uravalmentajan avustuksella ja itsekseni. Miettinyt millainen oikeasti olen, missä olen hyvä, mikä tuo minulle onnistumisen iloa ja intohimoa. Kuvailisin itsestäni tänään esimerkiksi seuraavilla sanoilla, järjestelykykyinen, iloinen, kehittäjä, asiakaslähtöinen, idea rikas, tehokas ja sydän mukana tekijä. […]

 3. 5.4.2019

  […] missä asioissa olet huippuhyvä. Uracoach Suvi Wulff esittelee vieraskynäpostauksessaan Osaamiskartan, jonka avulla pääset kiinni näihin […]

 4. 4.2.2020

  […] tarkemmin mitä haluan, mihin suuntaan ja miksi olen uraani viemässä. Olin tunnistanut paremmin, mitä osaamista minulla on ja mikä siitä on oleellista työnhakuni ja urani kannalta nyt. Sekä mitä haluan nostaa esiin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *