Kiitos kuluneesta vuodesta ja kurkistus tulevaan – Miten ensi vuonna tullaan #poispiilosta?

Joulun ja uuden vuoden aikaan on hyvä katsahtaa kuluneeseen vuoteen, kiittää sen opeista, ja suunnata katse uteliaana kohti uutta vuotta. Miltä nämä näyttävät Piilo-osaajien silmissä?

Joulu on hiljentymisen aikaa, ja työnhaussa kannattaa halutessaan pitää ansaittua lomaa ja antaa mahdollisen stressin kaikota kauas pois. Myös Piilo-osaajien blogi jää tammikuuhun saakka tauolle, mutta ei hätää – kertaa tästä suosituimmat blogikirjoituksemme:

  1. Piilotyöpaikasta unelmaduuniksi
  2. Hissipuhe – Tarina ala-aulasta kattotasanteelle
  3. Unohda henkilöbrändisi ja tee sen sijaan muista fiksumpia
  4. Jätä hyvä vaikutelma, vaikka et saisikaan työpaikkaa
  5. Introvertista yhdistyksen superaktiiviksi
  6. Osaamispohjainen CV – Pääsylippusi työhaastatteluun?
  7. Rohkenisitko palkata tohtorin? – Viisi syytä työllistää yritykseesi tohtori

Seuraathan meitä myös Twitterissä ja Facebookissa, jotka molemmat päivittyvät joulun välipäivinäkin.

Menneiden lisäksi haluamme samalla paljastaa jotain, joka saa meidän ilomme ja intomme kuplimaan entistäkin railakkaammin:

Piilo-osaajat on entisestään kasvava työnhaku- ja osaajayhteisö, kun ensi vuoden alkupuolella laajenemme myös Pirkanmaan ulkopuolelle!

_5003743.jpg

Kiitos siis teille kaikille seuraajillemme ja tsemppaajillemme. Kuluneet 7 kuukautta ovat olleet mahtavaa ja mahasta ottavaa positiivista vuoristorataa meille kaikille osaajille. Olemme innoissamme Mothers in Business MiB ry:n tarjoamasta mahdollisuudesta laajentaa toimintaamme. Nyt voimme vastata monien kyselijöiden toiveeseen: ”Milloin Piilo-osaajat tulee tännekin?”

Pysykää siis kuulolla, ja sitä ennen toivomme mahdollisimman monille upeita rapisevia joululahjoja työsopimusten muodossa.

shutterstock_534855898.jpg

Oikein ihanaa joulua ja menestystä uuteen vuoteen!

DSC_1865

Kirjoittaja Jaana Saramies on toinen Piilo-osaajien vetäjistä, kolmen lapsen äiti, kaupunginvaltuutettu ja ekonomi kiipeämässä uransa kiipeilytelineellä kohti henkilöstöanalytiikkaa ja tiedolla johtamista.

MIB3PROF_010_elinaPiilo-osaajien toinen vetäjä on Elina Pahta taloushallinnon moni-osaaja, uusperheen koordinaattori ja ikuinen innostuja.

1 Response

  1. 14.2.2018

    […] arvauksia tuli, ja jotkut osasivat kytkeä tämän arvoituksen oikein joulukuussa julkaistuun laajentumishaaveeseen. Nyt nuo haaveet ovat […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *