Hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt 2023

Vuoden 2023 puheenjohtaja

Virpi Haavisto

Virpi on toiminut Piilo-osaajat ry:n hallituksen puheenjohtajana aiemmin vuosina 2020–2021, minkä lisäksi hän on toiminut yhdistyksen hyväksi monissa muissakin rooleissa, kuten viestintävastaavana. Virpi tuo mukanaan hallitukseen kokemusta hallitustyöskentelystä, valmennustaitoja ja näkemystä yhdistyksen kehittämiseen.

“Olen motivoitunut kehittämään omaa osaamistani mm. Google Analyticsin saralla ja haluan opetella käyttämään taitojani yhdistyksen hyväksi.”

 

Vuoden 2023 hallituksen jäsenet ja varajäsenet

 

Sinikka Kauhanen

Sinikka on ollut Piilo-osaajien jäsen vuodesta 2019 ja toiminut järjestössä koko jäsenyysaikansa aktiivisesti myös hallitusroolin ulkopuolella. Työssään hän tekee sisältö- ja employer branding -markkinointia.

“Vietin pari vuotta keräillen ideoita ja nyt olen innoissani, kun pääsen toteuttamaan niitä mahtavien piilaireden kanssa!”

Sinikka toimii Piilo-osaajien vara-puheenjohtajana ja viestintävastaavana.

 

Sanni Kurvisen profiilikuva

Sanni Kurvinen

Sanni on toiminut aiemmin Piilo-osaajat ry:n hallituksen varajäsenenä ja tapahtumavastaavana. Sanni on viestinnän osaaja ja työskentelee tällä hetkellä viestintätoimistossa. Sanni aikoo viedä Piilo-osaajien viestintää ja markkinointia eteenpäin.

“Haluan tuoda osaamistani Piilo-osaajien viestintään ja kokeilla uusia juttuja järjestöhommissa!”

Sanni toimii Piilo-osaajien markkinointivastaavana.

 

Heidi Wahl profiilikuva Heidi Wahl

Heidi on virtuaalisen koulutuksen ja etäopetuksen asiantuntija ja on ollut Piilo-osaajien jäsen syksystä 2020. Heidi tuo mukanaan aimo annoksen osaamisen kehittämistä ja kokemusta siitä, kuinka jatkuva oppiminen valjastetaan osaksi jokaisen omaa kehittymistä. Hän toimii tällä hetkellä yrittäjänä ja kehittää jatkuvasti parempia tapoja hyödyntää teknologiaa osana oppimista ja vuorovaikutusta.

“Olen ainainen uuden opettelija ja rakastan uuden oppimista. Minulle tärkeää on pitää mieli aina avoinna uudelle ja tuoda oma osaamiseni myös muiden hyödynnettäväksi. Miksi omata valtavasti tietoa, jos sitä eivät muut pääsisi hyödyntämään.”

Heidi toimii Piilo-osaajat ry:n sihteerinä.

 

Varajäseninä hallituksessa toimivat

Ulla Aresvuo (blogivastaava) ja Kaisa Selamo.

Muut toimihenkilöt

Jäsenvastaava Pia Suominen

Talousvastaava Krista Holopainen

Toiminnantarkastaja Mari Karppinen

Webmaster Jari Aaltonen