Piilo-osaajat paremman rekrytoinnin puolesta

parempi rekrytointi
Rekrytointien onnistuminen tärkeää sekä yksilön, yrityksen että yhteiskunnan kannalta. Me Piilo-osaajissa haluamme toiminnallamme edistää parempaa rekrytointia ja myötävaikuttaa rekrytointeja tekevien sekä työnhakijoiden kohtaamiseen.

Piilo-osaajat osallistuvat Paremman rekrytoinnin puolesta -hankkeeseen. Hankkeella halutaan edistää rekrytoinnin ammattimaisuutta ja arvostusta, joka on edellytys työpaikkojen ja osaajien paremmalle kohtaamiselle. Rekrytointien korkeampi laatu nostaa yritysten kilpailukykyä ja on ilman muuta positiivinen asia sekä työnhakijoille että yhteiskunnalle. Hanke on tärkeä, koska rekrytointia tekevien asiantuntijoiden ammattitaidolla on vaikutus työmarkkinoiden toimintaan Suomessa käytännön tasolla.

Nykyisin rekrytointi tapahtuu enenevissä määrin verkossa ja suositusten kautta. Haluamme toimia Piilo-osaajissa aktiivisesti sen puolesta, että osaajamme löytäisivät työtä ja yritykset osaajistamme työntekijöitä. Haluamme osaltamme mahdollistaa myös työnhakijoiden ja rekrytoijien kohtaamista. Kuplimme yhdessä työelämän ja rekrytointien puolesta!

Halusimme sanoittaa Piilo-osaajien paremman rekrytoinnin periaatteet työnhakuyhteisön näkökulmasta ajateltuna, mukailemalla hankkeen virallisia, rekrytoinnin näkökulmasta laadittuja periaatteita.

paremman rekrytoinnin puolesta

Edesautamme työnhakijoiden ja rekrytoijien kohtaamista, toimintamme on läpinäkyvää ja perustuu kanssakäymiseen ja yhdessä tekemiseen.

Edesautamme työnhakijoiden ja rekrytoijien kohtaamista:

  • Mahdollistamme osaajien ja heitä tarvitsevien tahojen kohtaamista virtuaalisesti ja kasvokkain.
  • Tuomme aktiivisesti julki eri alojen osaajia ympäri Suomea.
  • Tarjoamme kohderyhmäämme kiinnostavaa sisältöä eri kanavissamme (mm. Twitter, Facebook, piilo-osaajien nettisivut).
  • Teemme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Toimimme läpinäkyvästi:

  • Haluamme toimia avoimesti ja ajatella asiat positiivisen kautta, kuplivalla asenteella.
  • Uskomme, että jokaisella osaajallamme on jotakin arvokasta osaamista ja kokemusta, jonka esiintuomisessa voimme häntä auttaa ja joka erottaa hänet muista.
  • Annamme aidon tukemme työnhakijalle hakuprosessin aikana ja sparraamme toisiamme tarpeen vaatiessa
  • Haluamme mahdollistaa osaajillemme koko hänen potentiaalinsa näkymisen julkaisemalla osaajaesittelyn osaajagalleriassamme
  • Haluamme tuoda esille osaajiemme työkokemuksen ja nykyisen osaamisen lisäksi myös hänen potentiaaliaan.
  • Olemme kiinnostuneita osaajiemme unelmista, tulevaisuuden tavoitteista ja mielenkiinnon kohteista.

Toimintamme perustuu kanssakäymiseen ja yhdessä tekemiseen:

  • Keskustelemme luottamuksella suljetussa kanavassa, jossa jokainen voi, ja uskaltaa olla oma itsensä.
  • Julkaisemme blogia jonka tekoon osallistuvat kaikki aktiivijäsenemme. Tarkoituksenamme on, että työnhakijat saavat blogista vertaistukea ja käytännön vinkkejä, sekä rekrytointeja tekevät tahot saavat syvempää tietoa aktiiviosaajiemme osaamisesta ja heistä persoonina.
  • Järjestämme yhteistä tekemistä ja kohtaamisia joihin kaikki osaajat ovat tervetulleita.

Yhdessä muutamme työelämää ja rekrytointien sujuvuutta. Kuplitaan myös jatkossa paremman työelämän puolesta!

Vuorela Heli L

Kirjoittaja Heli Vuorela on määrätietoinen, monipuolista työkokemusta omaava ja kokenut asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, joka organisoi tehokkaasti tekemistään, vakuuttaa kuulijansa ja neuvottelee taitavasti. Heli nautti oppimisesta ja itsensä haastamisesta. 

User Avatar

piilo.osaajat

Piilo-osaajat -sivusto on asiantuntijuudesta innostuneiden yksityishenkilöiden työnhakuyhteisö, asiantuntijaverkosto sekä rekrytoijille ja työnantajille suunnattu osaajagalleria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *