Rautainen rekrytoija ja liiketoimintalähtöinen henkilöstöhallinnon taitaja – Terhi Ruutinen

Innostunut ja tarmokas HR-osaaja käytettävissä

Sähköposti: [email protected]
Puh: 044 3221040
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Ruutinen Terhi

Minusta saa tehokkaan operatiivisen tekijän henkilöstöhallinnon ja asiakaspalvelun tehtäviin.  Monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät, järjestelmien pääkäyttäjyys ja kouluttaminen houkuttelevat. Osaamisalueisiini kuuluvat rekrytointiprosessit alusta loppuun, työsuhdeasiat, henkilöstöhallinnon suunnitelmat sekä erilaiset yhteyshenkilötehtävät (työterveys, palkkahallinto, soveltuvuusarviointi). Asiakaspalvelu, myynti ja monenlainen koordinointi luonnistuvat. Teen mielelläni monipuolisesti ja vaihtelevia tehtäviä, en kaihda vaativia haasteita mutten myöskään rutiineja. Vahvuuksiani ovat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, reipas ja rohkea persoona sekä tehokas ja määrätietoinen työskentelyote.

Kaupallinen koulutus sekä myynti- ja valmennuskokemus tekevät minusta vakuuttavan esiintyjän ja antavat hyvän pohjan liiketoimintalähtöisen henkilöstöhallinnon toteuttamiselle. Palvelualtis ja elämänmyönteinen asenne auttavat työyhteisöissä menestymistä.

Top 3 osaamistani:

– Rekrytointiprosessit ja -järjestelmät
– Työsuhdeasiat
– Palveluasenne / asiakaspalvelu / kaupallinen ajattelu

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Rekrytointi: tyytyväiset asiakkaat ja sujuvat prosessit, oikeiden henkilöiden löytäminen ja sitouttaminen avoimiin tehtäviin sekä työnantajamielikuvan kehittäminen
– Työhyvinvointi ja henkilöstöjohtamisen/esimiestyön kehittäminen
– Esimiesten ja henkilöstöhallinnon työn sujuvoittaminen tehokkailla järjestelmillä

Minkälaista työtä etsin?

Haluan työllistyä henkilöstöpäällikön oikeaksi kädeksi ja työrukkaseksi, toimia käytännön toteuttajana sekä esimiesten tukena ja apuna työsuhdeasioissa. Olen parhaillaan täydennyskoulutuksessa HR:n ja työhyvinvoinnin aiheiden parissa. Etsin aktiivisesti koordinaattori- tai asiantuntijatehtäviä henkilöstöhallinnon työkentästä. Minulla on paljon kokemusta rekrytointiprosesseista, työsuhdeasioista ja erilaisista tietojärjestelmistä. Näiden lisäksi minua kiinnostaa työhyvinvointi, esimiestyön ja osaamisen kehittäminen sekä kehittyminen vahvaksi asiantuntijaksi.

Konsulttina olen tutustunut monenlaisiin toimialoihin ja tehtäviin. Toiveenani on PK-yritys (50-300hlö) Pirkanmaalta, jossa pääsen tekemään ja oppimaan monipuoliseksi asiantuntijaksi osana pientä henkilöstöpalveluiden tiimiä.

Työhistoriani:

Minulla on vahva kokemus rekrytointiprosessien laadukkaasta läpiviemisestä ja työsuhdeasioista henkilöstöpalvelualalla yritysten kumppanina. Olen tutustunut monenlaisiin yrityskulttuureihin ja saanut ymmärrystä erilaisista liiketoiminnoista. Puolentoista vuoden ajan toimin henkilöstöasiantuntijana: osana isompaa henkilöstöpalvelutiimiä opin näkemään mitä ison yrityksen henkilöstöpalveluilta vaaditaan. Toimin myös ulkoistettuna henkilöstöpäällikkönä tytäryhtiössä vastaten kaikista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Osana meneillään olevaa täydennyskoulutusta olen työssäoppijana Tampereen Sähkölaitoksella auttamassa HR- ja palkkajärjestelmien käyttöönotossa sekä osallistuen monipuolisesti henkilöstöhallinnon tehtäviin.

Millainen olen?

Iloinen, innostuva ja elämänmyönteinen. Tehokas ja aikaansaava tekijä. Joustava ja auttavainen työntekijä ja työkaveri. Minua motivoivat monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät, ihmisten kohtaaminen, työssä onnistuminen, hyvä työyhteisö ja toimiva yhteistyö.

Mikä on koulutustaustani?

Tradenomi, kansainvälinen kauppa, 160 ov
Henkilöstöhallinnon erikoistumisopinnot, 30ov
CEB/SHL-soveltuvuusarvioinnin sertifikaatti
Henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntijan koulutus 14.11.2018-16.7.2019

Työnhakualueeni:

Pirkanmaa, olen valmis liikkumaan työssä omalla autolla ja matkustamaan jonkin verran kotimaassa

Linkit:

CV Terhi Ruutinen