Vaativan asiakaspalvelun rautainen ammattilainen – Tanja Flygare

Kysyvä ei tieltä eksy!

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 0440 333 965
LinkedIn

MIHIN KAIKKEEN OSAAMISTANI VOI HYÖDYNTÄÄ?

Olen kokenut asiakasviestijä ja suhtaudun intohimoisesti asiakaspalveluun, on se sitten sisäisten tai ulkoisten asiakkaiden palvelemista. Työurani aikana olen saanut erittäin paljon positiivista palautetta asiakkailta sekä yhteistyökumppaneilta työskenneltyäni heidän kanssaan. Vahvalla kokemuksellani ja ammattitaidollani, tavoitteenani onkin päästä johtamaan ja kehittämään asiakaspalvelua sekä operatiivisesti että strategisesti. Kommunikoidessani asiakkaiden kanssa, tavoitteenani on AINA ylittää asiakkaan odotukset.

Minulla on myös kokemusta markkinoinnista ja viestinnästä. Autan yrityksiä näkyvyyden kehittämisessä ja yleisesti markkinoinnin tehtävissä. Päivitän verkkosivut ja tuotan sisältöä monipuolisesti. Lisäksi koulutustani voidaan hyödyntää monipuolisesti markkinoinnin eri osa-alueilla.

TOP 3 OSAAMISTANI:

– Palvelen asiakkaat, yhteistyökumppanit ja muut sidosryhmät kasvokkain sekä monikanavaisesti, joko suomeksi tai englanniksi.
– Luon uusia asiakassuhteita sekä hoidan ja kehitän olemassa olevia asiakassuhteita.
– Suunnittelen ja organisoin markkinointia sekä tapahtumia.

TOP 3 KIINNOSTUKSENI KOHDETTA:

– Asiakaspalvelusta kartuttamani vankan kokemuksen myötä haluan päästä kehittämään B2B yrityksen asiakaspalvelua ja/tai asiakaspalvelutiimiä.
– Minua kiinnostaa myös yritysten liiketoiminnan kehittäminen.
– Haluan oppia lisää digitaalisesta markkinoinnista ja sen työkaluista.

MINKÄLAISTA TYÖTÄ ETSIN?

Etsin työtä vaativan asiakaspalvelun parista, jossa pääsen johtamaan ja kehittämään yrityksen asiakaspalvelua ja asiakaspalvelutiimiä sekä tutustumaan syvällisesti yrityksen markkinointiin ja viestintään. Tulevan työnantajan toimialalla ei ole juurikaan väliä. Omaan kokemusta monelta eri alalta ja kommunikoin mielelläni myös englanniksi. Kokemusta minulla on kuitenkin rutkasti enemmän B2B -kentältä, mutta tutustun kuitenkin mielelläni minulle uuteen alaan niin B2B kuin B2C -kentällä.

Toiveenani on myös päästä suunnittelemaan sekä toteuttamaan yrityksen markkinointia niin operatiivisesti kuin strategisestikin, jossa pääsisin laajemmin hyödyntämään koulutustani. Opin myös enemmän kuin mielelläni lisää digitaalisesta markkinoinnista ja erityisesti sen työkaluista.

TYÖHISTORIANI:

Työkokemukseni erilaisista tehtävistä ja eri aloilta on laaja. Mutta erityisesti vaativa asiakaspalvelu ja asiakkaiden kanssa kommunikointi B2B kentällä ovat olleet merkittävässä roolissa, kun työhistoriaani tarkastellaan suurempana kokonaisuutena. Olen siis kokenut asiakasviestijä ja palvelen ammattitaidolla ja monikanavaisesti niin sisäiset kuin ulkoiset asiakkaat sekä muut yhteistyökumppanit, joko suomeksi tai englanniksi. Lisäksi minulla on laaja kokemus myyntitehtävistä sekä myyntiä tukevista toiminnoista. Lisäksi olen työskennellyt tapahtumien järjestämisen, sosiaalisessa mediassa tapahtuvan pitkäjänteisen markkinoinnin sekä sisällön tuotannon ja internet -sivujen päivittämisen parissa.

MILLAINEN OLEN?

Olen lähes paljasjalkainen raahelainen, mutta olen syntynyt Lapissa. Luonteeltani olen rauhallinen ja täsmällinen, joka pitää huolen, että deadlinet pitävät. Niin työ- kuin yksityiselämässäkin olen periksiantamaton ja sinnikäs. En siis luovuta helposti, vaikka kokisin vastoinkäymisiä. Minua on kuvattu ambivertiksi eli ekstrovertin sekä introvertin piirteitä omaavaksi henkilöksi. Aiemmat esimiehet ja yhteistyökumppanit ovat kuvanneet minua oma-aloitteiseksi, hyväksi organisoimaan sekä henkilöksi, jonka sanaan voi luottaa. En hätkähdä pienestä, enkä anna paineen tai stressaavien tilanteiden vaikuttaa olennaisesti työskentelyyni ts. omaan hyvän paineensietokyvyn. Aiemman esimiehen sanojen mukaan olen myös rohkea selvittämään asioita ja henkilö, joka ei pelkää haasteita. Vastuut sekä yleisesti uralla eteneminen motivoivat minua. Minua motivoivat myös konkreettiset työni tulokset ja osana tätä pidänkin työn suorittamisesta saatavien lukujen seuraamisesta ja analysoinnista.

MIKÄ ON KOULUTUSTAUSTANI?

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja tradenomi. Molemmissa opinnoissani pääaineenani opiskelin markkinointia. Näin aikuisiällä, olen jatkanut kansalaisopistossa jo lukioiässä aloitettuja venäjän kielen opintoja. Lisäksi olen käynyt kaksi päiväisen koulutuksen koskien bloggaamista ja blogien sisällön tuotantoa.

TYÖNHAKUALUEENI:

Haen töitä kehittyvästä Raahen seutukunnasta, johon kuuluvat Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki. Etänä työnhakualueeni on koko maailma.

LINKKEJÄ:

Tanja Flygare CV
Tanja Flygare CV eng