Teknisen myynnin moniosaaja – Satu Mäkelä

Yhteistyöllä ja keskustelulla asiat etenee.

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 045 1390 444
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?Kuva_Satu Mäkelä

Tekninen koulutustausta ja lähes kymmenen vuoden kokemus erilaisista teknisen myynnin tehtävistä on kartuttanut osaamistani monipuolisesti. Näiden vuosien aikana olen oppinut miten asiakas huomioidaan eri myyntitilanteissa, jälkimyynnissä sekä myynnin tuotetuessa.  Pystyn selvittämään asiakkaan tarpeet kuuntelemalla mitä hänellä on sanottavaa ja tekemällä tarkentavia kysymyksiä. Kunnon pohjatiedoilla tarjouksesta tai vastauksesta tekniseen ongelmaan tulee osuvampi.

Hyvä englanninkielen taitoni mahdollistaa sujuvan kommunikoinnin ulkomaisten omistajien tai kumppaneiden kanssa sekä markkinointimateriaalin kääntämisen suomenkieliseksi esitteeksi tai tuote-esittelyksi tapaamisia varten. Kaikenlaisten ongelmien selvittely tilauksiin tai logistiikkaan liittyen on myös tullut tutuksi vuosien myötä.

Top 3 osaamistani:

– Teollisuuden ohjausten ja mekaniikan yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi
– Asiakastyöskentely ja tämän pohjalta tarjousten teko tai ratkaisun kehittäminen eri tilanteisiin
– Myyntijärjestelmien käyttö työkaluna. Erityisesti SAP-järjestelmä

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Tuotetuki ja tuotehallinta
– Sisämyynnin erilaiset työtehtävät
– Markkinointi

Minkälaista työtä etsin?

Etsin työtä jossa voin yhdistää teknisen osaamiseni ja asiakastyöskentelyn. Myös tuotetuen ja tuotehallinnan erilaiset työtehtävät ovat kiinnostavia. Markkinointi eri muodoissaan voi olla osa uutta työtäni.

Työhistoriani:

Viimeisen kymmenen vuoden aikana työtehtäväni ovat liittyneet jollain tavalla tekniseen myyntiin. Työtehtävieni ydin on ollut asiakastyöskentely ja tekniset tuotteet teollisuudelle. Mukana on ollut myös tuotehallintaan ja markkinointiin liittyviä asioita sekä teknistä tukea. Viimeisten kuuden vuoden aikana minulla on ollut vastuuasiakkaina koneenrakennusyrityksiä eri puolilla suomea.

Millainen olen?

Työskentelen mielelläni yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Oman työn loppuuntekemiseksi teen mielelläni töitä itsenäisesti. Haluan saada työt valmiiksi tavoiteajassa.

Jaan mielelläni osaamistani ja tietojani muille. Myyntijärjestelmän pääkayttäjänä koulutin ja opastin kollegoitani uuden järjestelmän käyttöönotossa ja myöhemmin ongelmatilanteiden selvittämisessä. Vapaa-ajalla olen tähtioppaana Tampereen Ursassa. Kerron tähtitornilla ja tilaisuuksissa yleisölle ajankohtaisista tähtitaivaan näkymistä ja ilmiöistä.

Mikä on koulutustaustani?

Koulutukseltani olen Koneautomaatioinsinööri. Aikaisemmin olen suorittanut Sähköautomaatioteknikon ja Mekatroniikan mekaanikon tutkinnot.

Edellisen työsuhteen aikana osallistuin Mercuri Oy:n kursseille Tavoitteellinen myyntityö ja Myyvä esiintymistaito.

Työnhakualueeni:

Etsin työtä Tampereelta tai sen lähialueilta. Myös etätyö osittaisena tai kokopäiväisesti on mahdollista ja kiinnostavaa.

Linkkejä

Satu Mäkelä CV