Viestinnän osaaja ja hyvinvoinnin puolestapuhuja – Sanni Kurvinen

”Turha murehtia etukäteen.”

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 044 266 7484
Linkedin

Mihin kokemustani voi hyödyntää?

Tuotan sisältöä sekä sisäisiin että ulkoisiin viestintäkanaviin. Muutan ajatukset tekstiksi ja käännän ideat visuaalisiksi. Esiinnyn mielelläni esimerkiksi videoilla, valokuvaan, editoin kuvia ja tuotan myös graafista sisältöä digitaalisiin viestintäkanaviin.

Ymmärrän vuorovaikutuksen merkityksen laaja-alaisesti: niin työyhteisön hyvinvointi kuin sidosryhmien tyytyväisyys ovat riippuvaisia laadukkaasta viestinnästä. Kokemustani ja osaamistani voi hyödyntää monipuolisesti erilaisiin viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin. Kielitaitoni ja kokemukseni ansiosta työskentelen sujuvasti myös kansainvälisessä ympäristössä. Haluan levittää puheviestinnän ilosanomaa muillekin, joten koulutan ja opastan mielelläni myös muita.


Top 3 osaamistani

 – sisällöntuotanto

– kansainvälinen osaaminen ja kielitaito

– visuaaliset taidot: valokuvaaminen, editoiminen, grafiikat


Top 3 kiinnostuksen kohdettani

– vuorovaikutus ja sen merkitys hyvinvoinnille

– vastuullisuus ja siihen liittyvät teemat

– viestinnän seuranta ja analysointi, hakukoneoptimointi


Minkälaista työtä etsin?

Suuntaan viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin, joissa pääsen tuottamaan sisältöä digitaalisiin viestintäkanaviin. Olen kiinnostunut erityisesti hyvinvoinnin ja vastuullisuuden teemoista, joten toiveenani on työskentely niiden parissa. Työskentelen mielelläni osana kansainvälistä yhteisöä ja muutenkin tutustun mielelläni uusiin ihmisiin työssäni. Koska toiveenani on kehittyä viestinnän ammattilaisena ja oppia tekemällä, olisi minulle luontevinta työskennellä osana tiimiä.


Työhistoriani:

Polkuni on kulkenut erilaisten myynti- ja asiakaspalvelutehtävien kautta kohti viestintää ja markkinointia. Olen suunnitellut ja tuottanut sisältöä sisäisiin ja ulkoisiin kanaviin: olen muun muassa kirjoittanut tiedotteita, valokuvannut ja editoinut kuvia, luonut visuaalista sisältöä käyttäen Adoben ohjelmia, sekä suunnitellut ja toteuttanut markkinointikampanjaa. Olen tehnyt paljon käännöstehtäviä, päivittänyt verkkosivuja ja hallinnoinut uutiskirjeohjelmaa. Aiemmissa tehtävissäni olen myös avustanut erilaisten tapahtumien organisoimisessa sekä toiminut verkkotapahtuman projektipäällikkönä.

Millainen olen?

Olen sosiaalinen ja innokas tutustumaan uusiin ihmisiin ja asioihin. Aiemmissa työtehtävissäni olen saanut kiitosta erityisesti joustavuudestani ja avuliaisuudestani. Olen rento, positiivinen ja aina heikomman puolella.  Minua motivoi työskentely yhteisten tavoitteiden eteen, sekä työskentely jonkin minulle henkilökohtaisesti tärkeän asian puolesta.


Koulutustaustani:

FM, viestintä

  • Valinnaisia opintoja mm. yrityksen johtamisen perusteet, organisaatiokäyttäytyminen, ohjelmoinnin perusteet (Java)

HuK, ranskan kieli

  • Valinnaisia opintoja espanjan kielestä, psykologiasta, kasvatustieteistä, sekä kokonaisuutena journalistiikan ja viestinnän perusopinnot


Työnhakualueeni:

Etsin töitä pääkaupunkiseudulta ja Pirkanmaan alueelta.

Linkkejä

Sanni Kurvinen CV