Kouluttaja ja kehittäjä, sammuneen tulen sytyttäjä – Marika Sarha

Ole se muutos, jonka haluat nähdä. (Mahatma Gandhi)

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 050 5394974
Kotisivu: marikasarha.com
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Marika Sarha

Olen kasvatustieteen maisteri, joka fasilitoi, kouluttaa, coachaa – innostaa ja antaa konkreettisia työvälineitä arkeen, olipa kyse itsensä tai toisten johtamisesta, kokouksista, koulutuksista tai työpajoista. Puhun, osallistan, kehitän, kirjoitan – intohimoinani strategisen suunnittelu ja ihmisten kohtaaminen. Minulla on myös muotoilijan koulutus, joka antaa palvelumuotoilullisen näkemyksen kehittämiseen.

Top 3 osaamistani:

– saan ihmiset syttymään ja innostumaan työstään uudella tavalla
– vahvan pedagogisen taustani vuoksi pystyn antamaan konkreettisia välineitä asiakkaiden kohtaamiseen, ohjaamiseen ja osallistavaan työskentelyyn
– luova osaamiseni antaa innovatiivisen otteen kehittämiseen

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– osallisuus ja innostuneisuus työyhteisöjen kehittämisessä
– elämyksellinen oppiminen
– yritykset, kolmas sektori, koulut

Minkälaista työtä etsin?

Olen avoin uusille mahdollisuuksille. Voin erityisesti tarjota osaamistani yksittäisiin koulutuksiin tai kehittämisprojekteihin. Kehitän, koulutan, luennoin ja kirjoitan esimerkiksi omien vahvuuksien löytämisestä, asiakkaan kohtaamiseen ja fasilitointiin liittyvistä aiheista. Osallistan ihmiset kehittämisprojekteissa oman yhteisönsä uudistamiseen.

Työhistoriani:

Työskentelen kouluttajana, josta minulla on vuosien kokemus. Olen työskennellyt myös järjestöissä kehittämishankkeen projektipäällikkönä ja kehittämispäällikkönä. Yrityssektorilla olen tehnyt myyntiä ja yritystoiminnan koordinointia, myös kansainvälisesti.

Millainen olen?

Olen positiivinen, innostava, lämmin, mutta samalla myös järjestelmällinen ja tehokas. Asiat hoidetaan ajallaan ja hyvin! Innostun ihmisistä, oivaltamisesta, sytyn hyvistä keskusteluista.

Mikä on koulutustaustani?

Olen kasvatustieteen maisteri, pro gradussani Yhdessä asiat rikastuu käsittelin vuorovaikutuksen, luovuuden ja positiivisuuden kehää ryhmäilmiön kontekstissa. Olen opiskellut myös psykologiaa avoimessa yliopistossa. Olen aikaisemmalta ammatiltani muotoilija.

Työnhakualueeni:

Etelä-Suomi on aktiivista työntekoaluetta, mutta pistemäisissä koulutuksissa tai kehittämishankkeissa olen valmis työskentelemään missä tahansa.

Linkkejä

Marika Sarha CV