Graafinen suunnittelija, visuaalisuuden ja luovuuden puolestapuhuja – Kirsi Eerikkilä

Tiukkapipoisuuden vastustaja

Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 0408451496
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Vahvinta osaamistani on tuotannollinen graafinen suunnittelu. Olen suunnitellut valtavan määrän markkinointimateriaaleja; esimerkiksi myymälämainoksia, lehtimainoksia, esitteitä, katalogeja, somemateriaaleja, nettibannereita, presentaatioita yms. Lisäksi olen suunnitellut logoja, yritysilmeitä ja nettisivujen layouteja. Varsinkin erilaiset taittoprojektit inspiroivat minua.

Yrittäjyys on opettanut minusta itseohjautuvan ja luovan ongelmanratkaisijan. Olen sisukas ja tarkka, minkä vuoksi sovellun erinomaisesti pidempiinkin projekteihin. Minua on kutsuttu myös jonglööriksi, koska parhaillaan olen tehnyt viittä isoa projektia yhtä aikaa.

Seuraan aktiivisesti graafisen alan uusimpia tuulia esimerkiksi alan lehdistön ja erilaisten sähköisten medioiden kautta. Suhtaudun työhöni intohimoisesti, ja opiskelen uusia asioita myös omalla ajallani.

Top 3 osaamistani:

  • Asiakkaiden yritystoiminnan jäsentäminen visuaaliseen muotoon
  • Tuotannolliset graafisen suunnittelun tehtävät
  • Hyvä tilannetaju ja asiakkaiden ymmärtäminen

Top 3 kiinnostuksen kohdettani:

  • Uuden oppiminen ja oman osaamiseni kehittäminen.
  • Visuaalisuuden vaikutus asiakkaan menestymiseen
  • Typografian, värien, kuvien ja symbolien tuntemus

Millaista työtä etsin?

Unelmatyössäni pääsisin tekemään mahdollisimman monipuolisesti erilaisia materiaaleja sekä digiin että printtiin. Hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus kehittää itseäni ovat minulle kuitenkin työtehtäviä tärkeämpi asia työyhteisössä. Minulle sopii yhtä hyvin niin inhouse-graafikon pesti kuin työllistyä mainos/markkinointitoimistoon graafikoksi. Myös osa-aikainen työ sopii.

Työhistoriani:

Olen toiminut viimeiset 8 vuotta graafisen suunnittelun yrittäjänä. Graafisen suunnittelun lisäksi olen hoitanut yrityksessäni esimerkiksi sometilien ja nettisivujen ylläpitoa, myyntiä, kirjanpitoa ja muuta yritystoimintaan liittyvää. Yrittäjyyttä ennen olin graafisena suunnittelija Pirkanmaan Sanomissa.

Millainen olen?

Nautin valtavasti, kun saan vietyä asioita eteenpäin ja onkin ollut ilahduttavaa saada kiitosta hyvästä työasenteestani. Ihmisläheisenä henkilönä minulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Minulta löytyy ammattiylpeyttä ja suhtaudun työhöni vakavissani, mutta pilke silmäkulmassa.

Olen utelias monia asioita kohtaan, mistä on graafikon työssä valtavasti hyötyä. Insipiroidun uusista asioista, ja siitä, kun asiakas on itsekin innoissaan omasta jutustaan.

Mikä on koulutustaustani?

Ylioppilas Messukylän Lukion viestintälinjalta 2007. Media-assistentin ammattitutkinto Pirkanmaan Ammattiopistosta 2010. Päivitin koronavuonna vanhaa tutkintoani Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa Verkkoviestinnän ammattitutkinnolla, valmistuin kesäkuussa 2021.

Yrittäjyyteni aikana olen kerryttänyt osaamista erilaisten tutoriaalien, kurssien ja webinaarien avulla. Kursseja olen käynyt esimerkiksi Courseran kautta ja osallistunut alan webinaareihin aina, kun olen törmännyt sopivaan.

Työnhakualueeni:

Fyysisesti etsin töitä Tampereelta tai lähialueelta. Etätöitä voin tehdä vaikka Honoluluun.

Linkkejä:

CV Kirsi Eerikkilä