Site icon Piilo-osaajat

Piilo-osaajat paremman rekrytoinnin puolesta

parempi rekrytointi
Rekrytointien onnistuminen tärkeää sekä yksilön, yrityksen että yhteiskunnan kannalta. Me Piilo-osaajissa haluamme toiminnallamme edistää parempaa rekrytointia ja myötävaikuttaa rekrytointeja tekevien sekä työnhakijoiden kohtaamiseen.

Piilo-osaajat osallistuvat Paremman rekrytoinnin puolesta -hankkeeseen. Hankkeella halutaan edistää rekrytoinnin ammattimaisuutta ja arvostusta, joka on edellytys työpaikkojen ja osaajien paremmalle kohtaamiselle. Rekrytointien korkeampi laatu nostaa yritysten kilpailukykyä ja on ilman muuta positiivinen asia sekä työnhakijoille että yhteiskunnalle. Hanke on tärkeä, koska rekrytointia tekevien asiantuntijoiden ammattitaidolla on vaikutus työmarkkinoiden toimintaan Suomessa käytännön tasolla.

Nykyisin rekrytointi tapahtuu enenevissä määrin verkossa ja suositusten kautta. Haluamme toimia Piilo-osaajissa aktiivisesti sen puolesta, että osaajamme löytäisivät työtä ja yritykset osaajistamme työntekijöitä. Haluamme osaltamme mahdollistaa myös työnhakijoiden ja rekrytoijien kohtaamista. Kuplimme yhdessä työelämän ja rekrytointien puolesta!

Halusimme sanoittaa Piilo-osaajien paremman rekrytoinnin periaatteet työnhakuyhteisön näkökulmasta ajateltuna, mukailemalla hankkeen virallisia, rekrytoinnin näkökulmasta laadittuja periaatteita.

Edesautamme työnhakijoiden ja rekrytoijien kohtaamista, toimintamme on läpinäkyvää ja perustuu kanssakäymiseen ja yhdessä tekemiseen.

Edesautamme työnhakijoiden ja rekrytoijien kohtaamista:

Toimimme läpinäkyvästi:

Toimintamme perustuu kanssakäymiseen ja yhdessä tekemiseen:

Yhdessä muutamme työelämää ja rekrytointien sujuvuutta. Kuplitaan myös jatkossa paremman työelämän puolesta!

Kirjoittaja Heli Vuorela on määrätietoinen, monipuolista työkokemusta omaava ja kokenut asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, joka organisoi tehokkaasti tekemistään, vakuuttaa kuulijansa ja neuvottelee taitavasti. Heli nautti oppimisesta ja itsensä haastamisesta. 

Exit mobile version