Site icon Piilo-osaajat

Osaaja pois piilosta – Hilla-Marian tarina

Kuva: Studio Torkkeli Oy / Laura Tammisto

Hilla-Maria Zetterman kertoo Piilo-osaajien neljännen onnistumistarinan. Hilla-Maria halusi kampanjasta some-näkyvyyttä ja yhdessä tekemisen meininkiä, ja hänen odotuksensa ylittyivät monin tavoin.

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Olin itse miettinyt jonkinlaista some-näkyvyyttä työnhakuni kannalta ja olin osallistunut MiBin työnhakumingleen. Jaana sitten ilmaisi ideansa kollektiivisesta some-kampanjasta, ja tartuinkin ideaan ja mahdollisuuteen heti. Tässä asioita tultaisiin tekemään porukalla, joten oli helpompi ylittää kynnys ja alkaa julkisesti rummuttamaan työnhaustaan. Tämä oli se seikka, mikä jännitti mahdollisessa itsenäisessä some-kampanjassa.

Mitä halusit saavuttaa kampanjalla?

Halusin saavuttaa some-näkyvyyttä, jota tulikin huimasti lisää. Lisäksi halusin saada uutta virtaa ja näkökulmaa työnhakuun. Toki pienenä hartaana toiveena oli, että kampanjassa mukana olo vaikuttaisi positiivisesti työllistymiseen.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat?

Erittäin hyvin! Some-näkyvyyttä tuli reilusti lisää. Porukka antoi puhtia ja ajattelemisen aihetta eri näkökulmista. Lisäksi omat tapahtumat toivat mukavasti lisäbuustia.

Kuva: Laura Tammisto / Studio Torkkeli Oy

Mitä muuta kampanja sinulle antoi?

Kirjoitin elämäni ensimmäistä kertaa blogia, joten sen suhteen uskaltauduin mukavuusalueeni ulkopuolelle. Opin myös lisää somesta ja viestinnästä. Paras asia on kuitenkin tämä huikea joukko, johon sain tutustua ja tehdä tätä kampanjaa! Erityiskiitoksen ansaitsevat Jaana ja Elina, jotka ohjaavat joukkoa eteenpäin positiivisella mielellä.

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Liity ihmeessä, sillä tässä porukassa kampanjan tekeminen on helppoa, myös teknisen alan ihmiselle!

Tässä hyvän mielen kampanjassa voit vain voittaa, sillä pahin asia mitä voi tapahtua on se, että asiat pysyvät entisellään.

Kirjoittaja Hilla-Maria Zetterman on elämään positiivisesti asennoituva diplomi-insinööri, äiti ja maalta kotoisin oleva Martta, joka navigoi itsensä onnistuneesti takaisin työelämään. Hilla-Maria löysi uuden ura-askeleensa Piilo-osaajien tukemana ja on poistunut piilosta.

Exit mobile version