Monipuolinen visualisti ja freelance-graafikko – Minna Nurminen

“Elämän tarkoitus on jatkuva oppiminen, kehittyminen ja sen muille jakaminen”

Sähköpostiosoite: minna@suunnittelupajapikseli.fi
Puhelinnumero: 0405044750
LinkedIn profiili

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

profiilikuva2

Jos tarvitset projektiisi osa-aikaista tai keikkaluonteista UX-suunnittelijaa, voin auttaa sinua. Olen suunnittellut käyttöliittymiä ja grafiikkaa iOS ja Android-alustoille, sekä verkkosovelluksiin.

Jos tarvitset taas kauniita ja myyviä kotisivuja tai verkkokauppaa voin toteuttaa ne sinulle WordPress-alustalla. Verkkokaupat toteutan Woocommerce-lisäosalla.

Tiesitkö, jos yrityksesi ei näy eikä kuulu verkossa, kukaan ei tiedä olemassaolostasi eikä siis osaa ostaa sinulta? Oletko miettinyt miltä näytät verkossa? Parantaako viestintäsi yrityksesi toimintaa vai toimiiko se jopa sitä vastaan? Vaikutatko luotettavalta ja ammattimaiselta? Ulkopuolinen katsoja näkee usein asioita joita yrityksen sisällä ei nähdä viestinnästä ja brändistä. Voin auttaa kun kaipaat brändin kirkastusta tai parannusehdotuksia verkkonäkyvyyteesi.

Olen myös tehnyt verkkokurssin Canvan käytöstä. Canva on ilmainen verkossa toimiva graafisen suunnittelun sovellus.

Top 3 osaamistani:

– Teen käyttöliittymä ja UX-suunnittelua
– Suunnittelen WordPress kotisivuja ja verkkokauppoja
– Parannan yritysten näkyvyyttä ja erottuvuutta verkossa

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Visuaalisuus
– Brändäys
– Näkyvyys verkossa

Minkälaista työtä etsin?

Olen toiminut IT-alalla 11 vuotta, joten se on sydäntäni lähellä. Etsin osa-aikaista työtä tai projektiluonteisia keikkatöitä UX- tai käyttöliittymäsuunnittelijana. Minulla on laajasti kokemusta myös graafisesta suunnittelusta niin verkkoon kuin painotuotteisiinkin. Myös kotisivujen suunnittelu onnistuu. Minua on aina kiinnostanut visuaalisuus ja nyt olenkin laajentanut osaamistani visuaalisen brändin kehityksen suuntaan.

Voin myös kouluttaa Canvan käyttöä ja graafiseen suunnitteluun liittyviä asioita.

Työhistoriani:

Freelance-graafikko toiminimellä 2014 –
Concept Designer, Sasken Finland Oy, 2006 – 2017
Graafikko, Tampereen Yliopisto, 2003 – 2006

Millainen olen?

Motivoidun visuaalisista suunnittelutehtävistä. Pidän myöskin vaihtelevista töistä. Luonteeltani olen rauhallinen enkä hermostu turhista. Työssäni sain hyvää palautetta siitä miten nopeasti otan isotkin kokonaisuudet haltuun.

Mikä on koulutustaustani?

Filosofian maisteri, pääaineena interaktiivinen teknologia, sivuaineena hypermedia ja englantilainen filologia

Graafisen suunnittelun opintoja, Griffith University, Brisbane, Australia, 2006

Kehitän osaamistani jatkuvasti erilaisilla verkkokursseilla, mm. Facebook mainonta, Instagramissa toimiminen, verkkokurssien rakentaminen ja lanseeraus, sisältömarkkinointi, inbound markkinointi, blogin perustaminen ja markkinointi, Google-mainonta, Google Analytics, Google Search Console.

Työnhakualueeni:

Haen projekteja pääosin Tampereen ja Pirkanmaan alueelta. Myös Helsinki on mahdollinen sopimuksen mukaan. Mitä kauempana työpiste sijaitsee Tampereelta, sitä enemmän arvostan mahdollisuutta etätyöhön ja junamatkojen hyödyntämiseen työnteossa.

Linkkejä:

Minna Nurminen CV

Mainokset